• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Camlı Köşk Söyleşilerine Mustafa Kabakçı konuk oldu
25 Mart 2017 Cumartesi 18:15

'Camlı Köşk Söyleşileri'ne Mustafa Kabakçı konuk oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Camlıköşk’te gerçekleştirdiği Gençlik Söyleşilerine konuk olan 26. Dönem Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, “Biz hepimiz Hazreti Adem’in çocuklarıyız. Birbirimize emanetiz. Ahlaklı olacağız, her sözümüzün arkasında duracağ

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin her hafta Camlıköşk’te gerçekleştirdiği Gençlik Söyleşilerine 26. Dönem Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı konuk oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in de katıldığı programda gençlerle tecrübelerini paylaşan Kabakçı, günümüzde gençlerin yaşadığı durumu Cennet Kuşu hikayesi ile özetledi.

İletişim çağında herkesin dünyada ne varsa haberi olduğunu kaydeden Kabakçı, “Fakat maalesef dünyanın iletişim kanallarına hakim olanlar bize her şeyi tanımlıyorlar. Ne yiyeceğiz, ne giyeceğiz, nereye gideceğiz tanımlıyorlar. Ama bu tanımlama bize mutluluk getirmiyor. Kendine ait hikayesi olmayanlar yeni tanımlamadan dolayı yorgunlar. Hiçbir emeği olmayan, bütün nimetlere gark olduğunuz, lüks içinde olduğumuz ama emek sarf etmediğimiz bir dünya tanımlanıyor. Siz o dünyanın hayali ve ona ulaşamamanın getirdiği yorgunluğu taşıyorsunuz. Gençlere bakıyorum herkes yorgun. Kimsenin tadı yok. Elinde olandan memnun değil” dedi.

İnsanların birbirine olan muhabbetini artırmasını isteyen Kabakçı, şöyle devam etti: “Biz hepimiz Hazreti Adem’in çocuklarıyız. Birbirimize emanetiz. Ahlaklı olacağız. Ahlak vaat etmeyeceğiz, kendimiz ahlaklı olacağız, her sözümüzün arkasında duracağız, üreteceğiz ve çalışacağız.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Cumartesi günleri Konya’da söyleyecek sözü olanların mektep görevi görecek faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirterek, Camlı Köşk’te Gençlik Söyleşilerine katıldığı için Mustafa Kabakçı’ya teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, programın ardından 26. Dönem Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı ile birlikte vatandaşlarla sohbet ederek çocuklarla yakından ilgilendi.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA