• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çalışanların vatandaşlarla iletişimi gelişecek
14 Mayıs 2009 Perşembe 14:59

Çalışanların vatandaşlarla iletişimi gelişecek

Konya İl Sağlık Müdürlüğü, çalışanlarını iletişim seminerine aldı.

 

 

Konya İl Sağlık Müdürlüğü, çalışanlarını iletişim seminerine aldı. Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü'nce, Sağlık Müdürlüğü merkez birimlerinde çalışanlar için etkili iletişim eğitimi gerçekleştirildi.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşlarla iletişimi kuvvetlendirmek için personeli eğitimden geçiriyor.

Kişiler arası iletişimde dil kullanımı, vurgu ve tonlama, beden dilinin iletişimindeki önemi gibi konularda uzman kişiler tarafından verilen eğitim tamamlandı. Seminere il merkezinde görevli 100 personel katıldı.

Konya İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Bahattin Akyürek, hayatın her alanında olmak üzere iletişimin çok önemli bir işlev gördüğüne vurgu yaptı.

 
Kamu kuruluşlarının da bu tür etkinliklerle hedef kitlesine daha kaliteli hizmet vermesine yardımcı olduğunu belirten Akyürek, "İl Sağlık Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızla daha iyi iletişim kurmak için personelimize bu semineri düzenledik. Diğer çalışanlarımız da bu seminerlere alınacak. Daha güzel hizmet için etkili bir iletişim şart. Böylelikle hem vatandaşımız derdini daha iyi anlatabilecek hem de bazı iletişim eksikliklerinin önüne geçilmiş olacak." dedi. (CİHAN)

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA