• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BYEGM, Senegalli gazetecileri ağırlıyor
03 Şubat 2016 Çarşamba 16:26

BYEGM, Senegalli gazetecileri ağırlıyor

Senegalli basın mensupları Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün (BYEGM) davetlisi olarak Türkiye’ye geldi.

Senegalli basın mensupları Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün (BYEGM) davetlisi olarak Türkiye’ye ziyaret gerçekleştiriyor. 7 kişilik Senegal basın heyeti 01-06 Şubat 2016 tarihleri arasında Türkiye’de çeşitli temaslarda bulunacak.

Programa Ankara’daki ziyaretlerle başlayan heyet, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Başbakanlık Afet ve Acil Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Senegal Büyükelçiliği, Dışişleri Bakanlığı ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı‘nı (SETA) ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Senegalli gazeteci heyetinin Ankara programı, BYEGM ziyareti ile devam edecek.

Ankara’daki temasların ardından İstanbul’a geçecek olan heyet, burada Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nı (KOSGEB) ziyaret edecek. Çeşitli basın kuruluşlarının temsilcileri ve akademisyenlerle bir araya gelecek olan Senegalli gazeteci heyetinin Türkiye programı, İstanbul’un tarihi ve turistik mekânlarının ziyareti ile sona erecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA