• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Büyükşehir’den etik kuralları eğitim semineri
05 Şubat 2011 Cumartesi 13:34

Büyükşehir’den etik kuralları eğitim semineri

Konya Büyükşehir Belediyesi, birinci 6 aylık eğitim seminerleri kapsamında memurlara yönelik Kamu Kurum ve Kuruluşları İle Yerel Yönetimlerde Etik Kuralları konulu eğitim semineri düzenledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, birinci 6 aylık eğitim seminerleri kapsamında memurlara yönelik “Kamu Kurum ve Kuruluşları İle Yerel Yönetimlerde Etik Kuralları” konulu eğitim semineri düzenledi.
 
Büyükşehir Belediyesi Meclis salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Mustafa Ekiz ile Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan memurlar katıldı.
Semineri veren Selçuk Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Erhan Örselli, etik ve ahlak kavramı arasındaki farklılıklar ile yönetsel etik konusunu anlattı.
 
Kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerde etik kurallarının önemine dikkat çeken Dr. Örselli, vatandaşların devleti kamu çalışanlarının davranışlarına göre değerlendirdiğini söyledi. Vatandaşların, kamu çalışanının olumsuz bir davranışını devlet yapmış gibi algılayabildiğini kaydeden Dr. Örselli, bu açıdan etik kuralların önem taşıdığını vurguladı.
 
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin birinci 6 aylık eğitim seminerleri önümüzdeki günlerde iletişim ve halkla ilişkiler konularında devam edecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA