• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Büyük hayallerimiz var
05 Eylül 2013 Perşembe 11:14

Büyük hayallerimiz var

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Terim, "Büyük hayallerimiz var. Bu hayallerin de başlangıcını Andorra maçı oluşturacak" dedi.
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim,  "Yeni bir başlangıç ve de her zaman olduğu gibi büyük hayallerimiz var. Bu hayallerin de başlangıcını Andorra maçı oluşturacak" dedi.
 
Terim, Türkiye Futbol Federasyonunun 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarın Kayseri'de Andorra ile yapılacak grup maçı öncesi özel hazırladığı "Maç Kitabı"nda yer alan "Yeni başlangıçlar, büyük hayaller" başlıklı yazısında A Milli Takım'ın başında 4 yıl aradan sonra yeniden bulunmanın son derece gurur verici olduğunu belirtti. Terim, "40 yıldır, önce futbolcu daha sonra da antrenör ve teknik direktör olarak hizmet verdiğim ay-yıldızlı forma altında bir kez daha bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum" ifadesini kullandı.
 
Milli takımda 3. dönemine yarın resmen başlayacak Terim, yazısında şunları kaydetti:
 
"Başlıkta da belirttiğim üzere, yeni bir başlangıç ve de her zaman olduğu gibi büyük hayallerimiz var. Yolumuzun zor, görevimizin ağır olduğunu biliyoruz. Ancak hedefin olduğu yerde inanç da olmaya devam edecektir. Bu hayallerin de başlangıcını Andorra maçı oluşturacak. 6 Eylül’de Kadir Has Stadı’nda oynayacağımız bu karşılaşmaya başta Kayserili olmak üzere bölgedeki futbolseverleri bekliyoruz. A Milli Takım Teknik Direktörü olarak Kayseri'de oynadığımız 2 maçı da kazanma başarısı göstermiştik. Seriyi, 6 Eylül Cuma akşamı sürdüreceğimize olan inancımız tam.
 
Sadece Andorra maçını değil grupta kalan 4 maçımızı da kazanarak, kasım ayında play-off oynamayı başarmak öncelikli amacımız. Ülkemizde ilk kez ağırlayacağımız Andorra’ya hoş geldin derken, maçın centilmence geçmesini diliyorum."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA