• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Büsandan teşekkür ziyareti
27 Ocak 2011 Perşembe 11:40

Büsan'dan teşekkür ziyareti

Büsan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Mahir Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerliyi makamında ziyaret etti.

Büsan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Mahir Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi makamında ziyaret etti.

Büsan Sanayi Sitesi’nin alt yapısı ve gelişimi noktasında fikir alışverişinde bulunan heyet Karatay Belediyesi’nin gerek alt yapı ile asfalt yapımı gerekse yeşil alanlar oluşturulması noktasında Büsan sanayisine gösterdiği hassasiyet ve ilgiden ötürü Başkan Mehmet Hançerli’ye teşekkürlerini ilettiler. Karatay Belediyesi’nin bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetlerle sanayici esnafının işini kolaylaştırdıklarını ifade eden Büsan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Mahir Çınar, Büsan Sanayi Sitesi içerisinde eksikliği hissedilen bir sosyal tesisin yapılması noktasında da Başkan Mehmet Hançerli’den kendilerine yardımcı olmalarını rica ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sanayi sitelerinde iş yerlerinin sorunlarına önem verdiklerini vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, özellikle Büsan Sanayi Sitesi’nde birçok sokağın asfaltlandığını, parke ve bordür çalışmalarının da yapımına devam edileceğini söyledi. Başkan Hançerli ayrıca Büsan Sanayi Sitesi içerisindeki sosyal tesis ve park alanlarının düzenlenmesi noktasında site yönetimi ve Belediye’nin iş birliği yapmaları hususunda karara vardıklarını da sözlerine ekledi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA