• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Burun Estetiği İzmir
16 Aralık 2018 Pazar 20:50

Burun Estetiği İzmir

Burun Estetiği İzmir

 

Doğuştan ya da daha sonra yaralanmalardan kaynaklanan burundaki şekil bozuklukları cerrahi operasyon ile giderilebilmektedir. Burun estetiği İzmir, insanların görünümlerinin değişmesini sağlayan özel bir işlemdir. Bu işlem isteğe bağlı olarak yapıldığı gibi bazen ise zorunluluktan dolayı yapılmaktadır.

Burundaki şekil bozukluğunun nedenlerine bağlı olarak farklı tekniklerin uygulanması söz konusu olabilmektedir. Tekniklerin bir kısmı kapalı olarak yapılırken diğer kısmı ise açık olarak gerçekleştirilmektedir. Burada hangi tekniğin kullanılacağı, burunun durumu ile ilgilidir. Kıkırdak yapısı, dokuların durumu ve diğer kemikler incelenerek uygulanacak olan tekniğe karar verilmektedir. Fakat genel olarak tek bir işlem yapılacaksa kapalı olan seçenekler tercih edilmektedir. Birden fazla işlem için ise açık olarak bu işlem yapılmaktadır. Kapalı tekniklerdeki izler kısa sürede tamamen geçerken açık olanlarda ise genellikle 6 ay içerisinde izlerin tamamı kaybolmaktadır.

İzmir Botoks

Burunda olduğu gibi yüzde oluşan bir takım görünüm bozuklukları da farklı işlemler ile giderilmektedir. İzmir botoks ile kırışıklıklar hem etkin bir şekilde giderilmekte hem de söz konusu işlem oldukça kısa sürmektedir. Bundan dolayı insanlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir.

Botoks, genellikle yüzdeki kırışıklıkların giderilmesi işlemine verilen genel isimdir. Söz konusu işlem, kırışıklığın oluşum sebebine göre farklılık göstermektedir. Yani tek bir standart işlem olmayıp farklı tekniklerin uygulanması durumu mevcuttur. Ayrıca zaman geçtikçe yeni teknikler geliştirilmekte ve insanların bu alandaki ihtiyaçları etkin olarak giderilmektedir.

Botoks, sürekli bir etki göstermez. Bu işlemin etkisi bir süre boyunca görülür ve daha sonra etki yavaş yavaş ortadan kalkar. Bundan dolayı insanların kırışıklıklardan kurtulmak için işlemi belli periyotlarla tekrar ettirmesi gerekmektedir. Etkinin ne kadar süreceği ise yüzün genel durumu, işlemi yapan hekimin başarısı ve benzer farklı hususlara göre değişmektedir.

Cem Karas

Yukarıda bahsedilen işlemlerin etkin bir şekilde yapılabilmesi için en önemli husus, işlemi gerçekleştiren hekimdir. Hekim ne kadar başarılı olursa, işlemlerin beklentileri karşılama durumu da o kadar fazla olacaktır. Cem Karas, bu noktada kalitesi ile öne çıkmakta ve hastaların beklentilerini fazlasıyla karşılamaktadır. Yapmış olduğu işlemlerin etkisi oldukça uzun sürmektedir.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA