• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bursasporu zor rakipler bekliyor
25 Ağustos 2010 Çarşamba 16:03

Bursaspor'u zor rakipler bekliyor

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'un rakipleri yarın belli olacak. Yeşil-beyazlılar kura çekimine 4. torbadan katılacak. Bursaspor'u ilk 3 torbadan birbirinden zorl
 Fransa'nın Monaco kentinde saat 18.45'te gerçekleştirilecek kura çekiminde Bursaspor'u kulüpbaşkanı İbrahim Yazıcı temsil edecek.

Bugünkulüpgenel müdürü Osman Nuri Biçer ile birlikte İstanbul'dan Monaco'ya giden başkan Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada,Bursasporiçin hayırlı bir kura çekeceğine inandığını söyledi.

Kendilerini zorlurakiplerinbeklediğini dile getiren Yazıcı, ''Biz de kolaybirtakımdeğiliz. Türkiye'yiŞampiyonlarLigi'ndeen iyişekilde temsil etmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz'' dedi.

Yeşil-beyazlılar kura çekimine 4. torbadan katılacak.

BURSASPOR, SERİ BAŞI OLAN BARCELONA, MANCHESTER UNİTED, CHELSEA, ARSENAL, BAYERN MÜNİH, MİLAN, İNTER VE LYONTAKIMLARINDANBİRİYLE AYNI GRUBA DÜŞECEK

Bursaspor'unŞampiyonlarLigi gruplarındakirakipleriyarınki kura çekimiyle belirlenecek.ŞampiyonlarLigi grupları için kura çekimi yarın Monaco'da TSİ 18.45'te başlayacak.

Tarihinde ilk kezŞampiyonlarLigi'nde mücadeleedecekBursaspor'u gruplarda zorlurakiplerbekliyor.

Bursaspor, klasmanda düşük puanasahipolması nedeniyle kura çekimine 4. ve son torbadan katılacak.

Kura çekiminde, gruplara kalan 32takımUEFA'nın puanlama sistemine göre 4 torbaya ayrılıyor. İlk torbada puanı en yüksek olantakımlaryer alırken 4. torbada puanı en düşük olantakımlarbulunuyor.

-MUHTEMEL RAKİPLER-

Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda yer alacak 32 takımdan 27'si belli oldu, ancak son 5takımbugün oynanacak maçlarla belirlenecek.

İLK TORBA

Kura çekiminde ilk torbada yer alacak seri başları da belli.

Bursaspor, ilk torbada yer alan Barcelona (İspanya), Manchester United (İngiltere), Chelsea (İngiltere), Arsenal (İngiltere), Bayern Münih (Almanya), Milan (İtalya), İnter (İtalya) ve Lyon (Fransa)takımlarındanbiriyle aynı gruba düşecek.

2. TORBA

Bursaspor'a 2. torbadan çıkması muhtemeltakımlardan7'si de belli.

Bu takımlar Werder Bremen (Almanya), Real Madrid (İspanya), Roma (İtalya), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Benfica (Portekiz), Valencia (İspanya),Marsilya(Fransa).

Bu torbada yer alacak 8.takımZenit Petersburg (Rusya) ya da Panathinaikos (Yunanistan) olacak.

Zenit Petersburg, bu geceŞampiyonlarLigi'nde deplasmanda Fransa'nın Auxerretakımıylakarşılaşacak. İlk maçı evinde 1-0 kazananZenit, tur atlaması halinde 2. torbada yer alacak.

Auxerre, tur atlaması halinde 4. torbada yer alacak ve Zenit'in yerine 3. torbadan Panathinaikos 2. torbaya alınacak.

3. TORBA

Bursaspor'arakipolabilecek 3. torbadakitakımlararasında da, Schalke 04 (Almanya), Basel (İsviçre) veSportingBraga (Portekiz) bulunuyor.

3. ve 4. torbadaki diğertakımlarbugün oynanacak Ajax-Dinamo Kiev, Auxerre-Zenit, FC Kopenhag-Rosenborg, Tottenham-Young Boys ve Zilina-Sparta Prag maçlarının ardından kesinleşecek.

-GRUP MAÇLARI-

Kura çekiminde, 4'ertakımdanoluşan 8 grup belirlenecek. Aynı ülketakımlarıgruplarda karşı karşıya gelmeyecek.

Gruplarda maç takvimi şöyle:

1. hafta : 14-15 Eylül

2. hafta : 28-29 Eylül

3. hafta : 19-20 Ekim

4. hafta : 02-03 Kasım

5. hafta : 23-24 Kasım

6. hafta : 07-08 Aralık

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA