• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması iptal edildi!
07 Mayıs 2011 Cumartesi 19:41

Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması iptal edildi!

Yıllardır süren Beşiktaş-Bursaspor gerginliğinin bugün son bulması bekleniyordu. İki takım için de milat sayılabilecek karşılaşma neden iptal edildi?

Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi stat etrafında yaşanan olaylar nedeni ile karşılaşma iptal edildi

Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylar nedeniyle Beşiktaş taraftarının stada alınmamasına karar verildi

Bursa'da bu akşam oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi stadyum çevresinde toplanan ve yolu kesen yeşil-beyazlı taraftarlara polis müdahale etti.

Bursa'daki maça Beşiktaş taraftarların alınmasına tepki gösterilmesi nedeniyle çıkan olaylarda polis, taşla saldıran taraftarlara panzerlerden tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edip, havaya uyarı ateşi açtı.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi 5 bine yakın taraftar Çarşamba girişinde toplanarak yolu kesti. Daha sonra stadyum kavşağına yürüyen taraftarın geçişini engellemek için polis tarafından barikat kuruldu. Ancak, polislerin uyarılarını dinlemeyerek barikatı aşmaya çalışan taraftarlarla polis arasında arbede çıktı. Taraftarlar, yerlerden söktükleri taşları, bira şişelerini polise atmaya başladı. Polis, barikatı aşan taraftarları durdurmak için havaya ateş etti. Polis daha sonra biber gazı kullanırken, panzerlerle de taraftarlara müdahale edildi. Polis, olaylara karışan taraftarlardan bazılarını gözaltına aldı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI GELDİ
Karşılaşmayı izlemek için İstanbul'dan gelen 400'e yakın Beşiktaş taraftarını taşıyan 8 otobüs, Orhangazi İlçesi'nde durdurularak bilet kontrolü yapıldı. Polisin, taş atılsa bile otobüslerden inmemeleri konusunda uyardığı Beşiktaş kafilesindeki iki otobüs arasına bir çevik kuvvet aracı konuldu. Beşiktaş taraftarları Bursa girişinde de arama yapıldıktan sonra polis kontrolünde stada alınacak.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA