• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Buray, Beyşehir’de hayranlarını coşturdu
18 Temmuz 2017 Salı 15:59

Buray, Beyşehir’de hayranlarını coşturdu

Pop müzik sanatçısı Buray, Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen açık hava konser programında hayranlarıyla buluştu.

Pop müzik sanatçısı Buray, Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen açık hava konser programında hayranlarıyla buluştu.

Beyşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve göl kıyısındaki festival alanında bir haftadır devam eden uluslararası demokrasi şöleninin sona ermesinin hemen ardından açık hava halk konseri programları başladı. Beyşehir Gölü sahilindeki festival alanı, açık hava konser programının ilkinde pop müzik sanatçısı Buray'ı ağırladı. Buray hayranları, konser programı nedeniyle adeta Beyşehir'e akın etti. Ayhan Karagül'ün verdiği konserin ardından sahneye çıkan Buray, yaklaşık iki saat süren programında şarkılarını hayranları için seslendirdi. Buray, meydanı hınca hınç doldurarak kendisine eşlik eden tüm sevenlerine sahnede kaldığı süre içerisinde coşku yaşattı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, konser programı esnasında Buray'a bir plaket vererek, festival meydanını şenlendirip coşturduğu için teşekkür etti. Buray'ın konser programı için Türkiye'nin farklı yerlerinden Beyşehir'e gelerek alanı dolduran gençlere de yoğun ilgileri sebebiyle teşekkür eden Özaltun, Beyşehir'in son dönemde Konya'nın yeni kapısı haline geldiğini söyledi.

Konser programında sahnede evlilik teklifi

Öte yandan, Buray'ın konser programının sona ermesinin ardından festival alanı ilginç bir evlilik teklifine tanıklık etti. Buray'ın alandan ayrılmasının ardından sahneye çıkan evlilik hazırlığı yapan elektronik mühendisi Ali Gökhan Dede, müstakbel eşine konser alanını dolduran kalabalığın önünde evlenme teklifinde bulundu. Sahnede yükselen "evet" cevabının ardından genç çift birbirine sarılırken, yaşadıkları mutluluk alanda yükselen alkışlarla birlikte duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Ali Gökhan Dede, ardından yanında getirdiği yüzüğü müstakbel eşinin parmağına taktı.

Ali Gökhan Dede, yüzüğü takmasının ardından, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu an, bizim için çok özel oldu Beyşehir halkının, hepinizin sayesinde" diye konuştu.

Dede, kendisi gibi Beyşehirli olan çocuk gelişim bölümü mezunu müstakbel eşiyle bir düğünde görüp tanıştıktan sonra evlilik kararı aldıklarını belirterek, "Konser programını birlikte izledik ve böyle bir karar aldık. Ben Antalya'dan henüz yeni gelmiştim. Belediye başkanımızdan böyle bir talepte bulununca sağ olsunlar bizleri kırmadı ve çok güzel bir jest yaptılar. Bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim için gerçekten unutamayacağımız çok özel bir gece ve an oldu" dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA