• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Burası Konyanın değerini artırıyor
28 Kasım 2011 Pazartesi 17:15

'Burası Konya'nın değerini artırıyor'

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Selçuk Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği ''Eğitimde Teori ve Pratiğin Buluşması Çalıştayı'' yapıldı. Konya Büyükşehir...
SÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Murat Sünbül, Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen çalıştayın açılışında yaptığı konuşmada, Eğitimde Teori ve Pratiğin Buluşması Çalıştayı ile uygulama ve sorgulamaya yönelik Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.
 
Farklı branşlarda 100'ün üzerinde ilk ve orta öğretim öğretmeni, öğretim üyeleri ve öğrencilere fikir alışverişi yapabilecekleri bir ortam sağladıklarını anlatan Sünbül, ''İlimizde eğitimle ilgili olarak üniversite-alan işbirliğinin sağlanmasına yönelik önemli adımlardan birini teşkil eden bu Çalıştay ile daha sağlıklı eğitim ortamlarına ulaşılması, her branşa özgü eylem planlarının hazırlanması ve nihayetinde eğitimde niteliğin üst düzeylere çıkarılmasını hedefliyoruz'' dedi.
 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nin, Türkiye çapında yaptığı etkinliklerle ve projelerle Konya'nın değerini artırdığını vurguladı.
 
Fakültenin yetiştirdiği öğretmenlerin, Konya'nın eğitim elçisi olarak gittikleri yerlerde başarıyla görev yaptıklarının altını çizen Akyürek, ''Dekanımız, ekibi ve öğrencileri aldıkları bayrağı projelerle ve faaliyetlerle daha ileriye taşıyorlar. Yaptıkları bu Çalıştay da fakültenin bu alandaki aldığı mesafeyi açıkça gösteriyor'' diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA