• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Buna da şükür
12 Eylül 2010 Pazar 00:33

'Buna da şükür'

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde ligin yeni takımlarından Bucaspor ile karşı karşıya gelen Konyaspor, ikinci yarı bulduğu golle maçı 1-1 berabere tamamlayarak 1 puana razı oldu.
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde ligin yeni takımlarından Bucaspor ile karşı karşıya gelen Konyaspor, ikinci yarı bulduğu golle maçı 1-1 berabere tamamlayarak 1 puana razı oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kendisini yetiştiren hocasının oğlunun vefat ettiğini belirterek, "Karabük ve Sivasspor camiasının baş sağlığı diliyorum. Maç hakkında konuşacak fazla bir şey yok. Güzel bir futbol sergiledik. Kendi kendimize attığımız golle 2 puanı kaybettik. Ancak futbolcularımdan gayet memnunum. Daha iyi günlere doğru kendimizi geliştirerek ilerliyoruz" dedi.
Bucasporlu oyuncu Sercan ise kazanmayı isteyen takım tarafın kendileri olduğunu dile getirerek, "İyi bir futbol oynadık. Konyaspor'da iyi oynadı ve maçı güzelleştirdi. Haftaya Galatasaray maçı var. O maça en iyi şekilde hazırlanıp puanlar almak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Konyasporlu Adnan ilk yarıda mağlup duruma düştüklerini ve bunun kimyalarını bozduğunu dile getirerek "Bu maçta gerçekten çok pozisyon ürettik. Golü bulsak daha iyi olacaktı. Kazanan tarafın biz olması gerekiyordu ama bugün berabere kaldık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi oynayıp Konyaspor'u layık olduğu yere taşımak istiyoruz" dedi.

DOĞAN: "İKİ MAÇ KAZANINCA HAVALARA GİRİYORLAR"
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise Türkiye'de takımların 2 maç kazanında havalara girdiğini ve pohpohlandığını ifade ederek, "Kamuoyunun pohpohlanmasının sonucunu ilk yarıda gördük. Bundan ders almamız lazım. Devre arasında uyarılarımız sert oldu. İkinci yarı daha mücadeleci taraf bizdik ve pozisyonlarımız oldu. Krize girildiği zaman çıkmakta zorlanıyoruz. Ölü toptan bir gol yedik. İkinci yarı pozisyonlara girdik ama gol atmada Muvaffak olamadık. Bugün gerçekleri konuşmam gerek. Bugün
yenilebilirdik. Kötü oynadık. Maçı da kazanabilirdik. Ama daha organize olan taraf onlardı. Daha iyi mücadele eden taraf onlardı. Pozisyon olarak biz öndeydik. Bu eksikliğimizi gidermemiz gerek. Top bizdeyken gerekenleri yapamadık. Sonuçta gol olması gerekenler gol olmadı, olmaması gerekense gol oldu. Buna da şükür. Ama bu bizim için bir yenilgiydi çünkü biz kendi sahamızda oynadık. Önümüzdeki haftalarda daha ciddi ve ayakları yere basan bir takım olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA