• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bucaspor maçını taraftarın desteğiyle kazanacağız
07 Eylül 2010 Salı 18:11

'Bucaspor maçını taraftarın desteğiyle kazanacağız'

Lig arasında var olan eksiklerini gidermek adına çok iyi çalıştıklarını belirten oyuncu Ramazan Kahya, iç sahada puan kaybı yaşamamak hedefi doğrultusunda 4.haftada oynayacakları Bucaspor maçından

Lig arasında var olan eksiklerini gidermek adına çok iyi çalıştıklarını belirten oyuncu Ramazan Kahya, iç sahada puan kaybı yaşamamak hedefi doğrultusunda 4.haftada oynayacakları Bucaspor maçından 3 puanla ayrılacaklarını ve bu galibiyeti de kendilerini desteklemeye gelecek taraftarlara hediye edeceklerini sözlerine ekledi.

Lige verilen arayı çalışarak iyi değerlendirdiklerine inandığını söyleyen oyuncu Ramazan Kahya, “İlk üç hafta bizim açımızdan iyi geçti, hanemize 4 puan yazdırdık. Bu ligde puan almak gerçekten çok zor. Ligin en yeni takımı biz olduğumuz için rakiplerimiz hem kadro olarak hem de takım oyunu anlamında bizim bir adım daha önümüzde bulunuyorlar. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada eksikliklerimizi gidermek adına yoğun ve yorucu bir çalışma programı gerçekleştirdik. Yapmak istediklerimizin neler olduğunu biliyoruz. Daha fazla bir arada çalışma imkanımız olduğu için uyum sorunumuzun kalmadığına da inanıyorum. Artık her geçen hafta iyi yaptığımız işlerin üzerine biraz daha koyarak en kısa sürede tam anlamıyla hazır hale gelmek istiyoruz. Takımımız kaliteli kadrosuyla ligde önemli işler yapabilecek kapasiteye sahip. Birkaç hafta içerisinde çok daha iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum” dedi.

Hafta sonu oynayacakları Bucaspor maçına da değinen oyuncu Ramazan Kahya, “Kendi sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İlk maçımızı Eskişehirspor’a karşı sahamızda kazanmıştık. Bucaspor maçından da 3 puanla ayrılarak iç sahada bir galibiyet serisi oluşturmak istiyoruz. Bucaspor bakıldığında hedeflerimiz doğrultusunda rakiplerimizden biri. Kolay maç yok ama bizde eksiklerimizi büyük ölçüde giderdik. İyi bir takım olmaya başladık. Taraftarlarımızın da vereceği destekle Bucaspor maçından galibiyetle ayrılarak alacağımız 3 puanı ikinci bir bayram hediyesi olarak kendilerine vermek istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA