• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bucaspor hazırlıkları başladı
31 Ağustos 2010 Salı 11:39

Bucaspor hazırlıkları başladı

Konyaspor takımında, Gaziantepspor maçı sonrasında verilen iki günlük izin sona erdi ve çalışmalar akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı

Konyaspor takımında, Gaziantepspor maçı sonrasında verilen iki günlük izin sona erdi ve çalışmalar akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmana Emrah Eren ve Erdal Kılıçaslan ile milli takımlarda bulunan Serkan Şahin, Borek Dockal ve Mahamoudou Kere katılmazken, sakatlıkları bulunan Peter Grajciar ve Burak Karaduman takımdan ayrı çalıştı.

Gaziantepspor karşılaşmasında ilk 11'de görev yapan oyuncular, koşu çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncular ise düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan ve gruplar halinde yapılan koşu çalışmasının ardından top tekniğine dayalı bir çalışma yaptı.

Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, İkinci Başkan ve Mali İşler Sorumlusu Harun Aydın ile As Başkanlardan İlker Özkan'da takip etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA