• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu yıl Nasreddin Hoca kim olacak?
09 Mart 2012 Cuma 21:40

Bu yıl Nasreddin Hoca kim olacak?

Nasreddin Hoca'nın hatırasına düzenlenen Anma ve Mizah Günleri'nde Akşehir Belediyesi ile Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği tarafından ünlü sanatçı Deniz Oral'a teklif götürüldü.
Akşehir Belediyesi tarafından Nasreddin Hoca'nın hatırasına düzenlenen Anma ve Mizah Günleri'nde Akşehir Belediyesi ile Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği tarafından ünlü sanatçı Deniz Oral'a teklif götürüldü.
 
Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, bu yıl yapılacak Anma ve Mizah günleri için hazırlıklara erken başladıklarını ve yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.
Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nin geçmiş yıllarda olduğu gibi 5-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını ifade eden Oğul, ''Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri, tiyatro ve mizah ağırlıklı olacak. Dolu dolu bir program düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu yılki temsili Nasreddin Hoca olarak da Sanatçımız Deniz Oral Bey'i seçtik. Kendisine hayırlı olsun diyerek, başarılar diliyorum'' dedi.
 
Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Güvendik ise Anma ve Mizah Günleri'nin her geçen yıl aslına daha uygun yapıldığına dikkati çekerek, ''Aslına uygun, mizah ve tiyatro ağırlıklı etkinlikler yapmayı daha mantıklı buluyoruz. Deniz Bey, bu yıl temsili hocamız olacaklar. Hayırlı olsun inşallah'' diye konuştu.
Son olarak Rasim Öztekin'in üstlendiği temsili Nasreddin Hoca görevini bugüne kadar, Erol Günaydın, Levent Kırca, Ferhan Şensoy, Kadir Çöpdemir, Halit Akçatepe, Emin Olcay, Cenk Koray, Rasim Öztekin gibi birçok ünlü isim üstlenmişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA