• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu yaşta kapkaç yaparsa!
24 Mart 2010 Çarşamba 11:17

Bu yaşta kapkaç yaparsa!

Konya'da emekli kadının çantasını alarak kaçmak isteyen kapkaççı, polis tarafından beyaz eşofmanından belirlenerek yakalandı.

Konya'da emekli kadının çantasını alarak kaçmak isteyen kapkaççı, polis tarafından beyaz eşofmanından belirlenerek yakalandı. Kapkaççının daha önce ağabeyi ve kardeşiyle birlikte 3 kişinin cep telefonunu gasp ettiği de ortaya çıktı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Çifte Merdiven Mahallesi Ahmet Özdemir Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 66 yaşındaki Fehime Bildik evine doğru giderken genç ve üzerine beyaz eşofman giyen biri tarafından kapkaça uğradı. Kadının kapkaça uğradığını gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Karatay İlçe Araştırma ekipleri, bölgede iki saat içerisinde geniş bir araştırma yaptı. Araştırmalar sonucunda polis şüphelinin kaçış istikametinde içinden cep telefonu ve 70 TL'nin alındığı çantayı buldu. Bölgede yoğunlaşan ekipler, eşkal ve üzerinde giydiği beyaz eşofmandan yola çıkarak şüpheli K.U'yu (17) yakaladı. Zanlı K.U, kapkaçı kendisinin gerçekleştirdiğini ve cep telefonunu sattığını itiraf etti. Polis, satılan cep telefonu ile çantadan alınan 70 TL'yi de ele geçirdi.

Şüpheli K.U, daha önce kapkaç yaparken yanında bulunduğu ağabeyi Ümit U. (23) ve arkadaşı İbrahim G. (19) ile birlikte çeşitli bölgelerde kendi yaşlarındaki 3 kişiden cep telefonunu bıçak zoruyla gasp ettiklerini söyledi. Bunun üzerine Ümit U. ile İbrahim G. de yakalandı. Satılan 3 telefonun da satın alan telefoncuda ele geçirilirken, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA