• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu ürünü şu anda sadece Denizbank sunuyor
11 Nisan 2013 Perşembe 15:22

'Bu ürünü şu anda sadece Denizbank sunuyor'

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, hem yazar kasa hem de POS olarak kullanılan "Yazarkasa POS'u" kısa süre önce geliştirdiklerini belirterek, bu ürünü şu anda sadece Denizbank'ın...
 Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, hem yazar kasa hem de POS olarak kullanılan "Yazarkasa POS'u" kısa süre önce geliştirdiklerini belirterek, bu ürünü şu anda sadece Denizbank'ın hizmete sunduğunu söyledi.
     Şanlı, Konya Dedeman Otel'de düzenlenen toplantıda, hem POS hem yazar kasa özelliği taşıyan cihazı basına tanıttı.
     Yazarkasa POS'un KOBİ'lere yönelik geliştirildiğini belirten Şanlı, "KOBİ'ler, İşletme Kart ile harcama sözü vererek, Yazarkasa POS'a ücretsiz sahip olabilecek" dedi.
     1 Temmuz'dan itibaren, ayağa hizmet götüren esnafın, ilgili kanun gereği bu özelikte cihazı kullanmasının zorunlu olacağını hatırlatan Şanlı, şunları kaydetti:
     "Denizbank olarak bizi tercih edecek esnafımıza önemli kolaylıklar getiriyoruz. Denizbank KOBİ Bankacılığı farklı, hızlı, kolay ve teknolojik çözümlerle inovasyonu KOBİ'lere ulaştırıyor. Kısa süre önce MT Bilgi Teknolojileri şirketi işbirliğinde hem yazar kasa hem de POS olarak kullanılan Yazarkasa POS'u geliştirdik. Bu ürünü şu anda sadece Denizbank sunuyor.
     Bu cihazdan işlem yapıldığında, aynı zamanda yazar kasa fişi de kesilmesini sağlayan bir üründür. Mobil olarak da taşınabiliyor. Özellikle vergi düzenlemelerinde avantaj sağlayan Yazarkasa POS fişleri, 'Serbest Meslek Makbuzu' olarak kabul edilecek. Yazarkasa POS ile esnaf, çift maliyetle karşılaşmadan, tek ürünle çözüme kavuşuyor."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA