• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu transferle G.Sarayı dünya konuşur!
20 Şubat 2014 Perşembe 09:32

Bu transferle G.Saray'ı dünya konuşur!

Didier Drogba ile sezon sonunda yollarını ayırmaya karar veren sarı-kırmızılılar, 27 yaşındaki Brezilyalı golcüyü transfer listesinin ilk sırasına aldı.

Galatasaray transferde yine büyük oynuyor. Son iki senede Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan ve takımın başına Roberto Mancini gibi marka bir ismi getiren sarı-kırmızılılar önümüzdeki dönemde yine büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. 

Didier Drogba ile sezon sonunda yollarını ayırmanın planlarını yapan Cim-Bom, en az Fildişi Sahilli yıldız kadar popüler ve tribünleri heyecanlandıracak bir futbolcuyu renklerine bağlamayı kararlaştırdı. Aslan ilk hedef olarak ise dünyaca ünlü golcü Hulk'u listesine aldı.

DÜNYA KUPASI'NA GİDİYOR 

Rusya'da Zenit forması giyen Hulk konusunda Başkan Ünal Aysal'ın kararlı davrandığı, Teknik Direktör Roberto Mancini'nin de bu transfer için çok istekli olduğu ifade edildi. 27 yaşındaki sambacının hücum hattında her pozisyonda oynayabilmesi ve yaşının Drogba'ya göre çok genç oluşu nedeniyle sarı-kırmızılılarda büyük heyecan yarattığı ve gizlilik içinde yürütülen operasyon için çalışmaların çok erken başladığı belirlendi. 

Ancak Hulk transferi mali yönden Galatasaray'ı bir hayli terletecek gibi görünüyor. Çünkü aynı zamanda Brezilya Milli Takımı ile bu yaz Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan yıldız futbolcunun fiyatı dudak uçuklatıyor. Sambacı, Porto'dan Zenit'e 55 milyon euroya transer olmuştu. Şu an ise sambacının bonservisi için 30 milyon euro civarı bir rakam konuşuluyor. 

Bu arada transferin gerçekleşmesi durumunda sarı-kırmızılı profesyoneller ve idareciler, pazarlama stratejisiyle çok büyük gelirler elde edebileceklerini düşünüyorlar.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA