• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu olay Trabzonsporu aşar
18 Mart 2014 Salı 14:00

'Bu olay Trabzonspor'u aşar'

Spor Toto Süper Lig'de 21 Mart Cuma sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Trabzonspor'un basın sözcüsü Yakup Aslan konuştu
Bordo-mavili takımın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanı izleyen Aslan, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Aslan, bir basın mensubunun seyircisiz oynama kararına karşın taraftarların Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararını tanımayarak Kasımpaşa maçına girecekleri yönünde söylem ve haberlerin bulunduğuna ilişkin sorusu üzerine, "Kasımpaşa maçına taraftarlar nasıl stada girecek ben onu tam anlayamadım. Bir defa bu haber doğru mu bilmiyorum. Gerçekten ceza almamıza rağmen birileri 'kapıları zorlayacağız' diyorsa bu artık bizi, federasyonu aşar. Bu sorun artık devletin, polisin sorunu olur" ifadelerini kullandı.
 
"Öyle bir hak hukuk yok"
 
Bunun kendilerinin sorunu olmayacağını söyleyen Aslan, "Çünkü çok net kanunlar. Biz bir ceza aldık belli oranda almış olduğumuz ceza haklı verilmiş ama abartılı olduğunu söyledik ve itirazda bulunacağız. Cezalı durumdayken kapıları zorlamak öyle hak hukuk yok ortada. Ben böyle bir şey olacağını sanmıyorum, taraftarlarımızın böyle bir hata yapacağına inanmıyorum açıkçası. Bu çünkü devlete karşı bir ayaklanma olur. Trabzon insanı her zaman devletin yanında yer almış bir insandır. Böyle bir şey yapacaklarına ihtimal vermiyorum" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA