• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu maçı telafi edeceğiz
12 Eylül 2010 Pazar 14:15

'Bu maçı telafi edeceğiz'

İlk yarıda yenik duruma düştükleri Bucaspor karşısında ikinci devrede çok sayıda pozisyona girdiklerini ancak bunları değerlendiremedikleri için galibiyeti alamadıklarını belirten oyuncu Adnan Güngör,

İlk yarıda yenik duruma düştükleri Bucaspor karşısında ikinci devrede çok sayıda pozisyona girdiklerini ancak bunları değerlendiremedikleri için galibiyeti alamadıklarını belirten oyuncu Adnan Güngör, eksiklerini gidererek yaşanan puan kaybını ilerleyen haftalarda telafi edeceklerini söyledi.

Bucaspor maçına kazanmak için çıktıklarını ifade eden oyuncu Adnan Güngör, "Ancak oyuna iyi başlayamadık. Rakibimiz karambolde yaptığımız basit bir hatadan dolayı golü buldu. Golün ardından baskılı oynamaya çalıştık. Fakat bir türlü organize olamadık. Yakaladığımız fırsatları değerlendirip soyunma odasına moralli gidebilseydik herşey daha farklı olurdu. Bir anlamda erken yediğimiz gol kimyamızı bozdu diyebilirim. Ama ikinci yarı futbol ve kazanma adına her şeyimizi ortaya koyduk. Çok sayıda pozisyona girdik. Bir türlü aradığımız golü bulamadık. Pozisyon olmayan bir pozisyonda Hakan arkadaşımızın ısrarlı takibi sonucu golü bulduk. Golden sonra çok sayıda pozisyona girdik. Ancak bir türlü galibiyete gidecek gol ya da golleri bulamadık. Karşımızda da futbolu çirkinleştirmeden oynayan bir takım vardı. Her şeye rağmen Bucaspor maçını özellikle ikinci devrede oynadığımız futbol ile kazanmamız gerekti diye düşünüyorum. Olmadı. Bir maça takılıp kalmayacağız. Lig daha uzun bir maraton. Sahamızda yaşadığımız bu puan kaybını eksiklerimizi gidererek ilerleyen haftalarda alacağımız sonuçlarla telafi edeceğiz" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA