• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu köylüler baz istasyonu istiyor
29 Aralık 2011 Perşembe 17:03

Bu köylüler baz istasyonu istiyor

Konya'nın Seydişehir ilçesindeki Dikilitaş ve Mesudiye köylerinde vatandaşlar, baz istasyonu kurmayan GSM şirketlerine tepki gösterdi.
Konya'nın Seydişehir ilçesindeki Dikilitaş ve Mesudiye köylerinde vatandaşlar, baz istasyonu kurmayan GSM şirketlerine tepki gösterdi.
Mesudiye köyü muhtarı Yavuz Kandemir, Dikilitaş köyü muhtarı Mehmet Dinç ile birlikte yaptığı basın açıklamasında, bir yıla yakın bir süredir bölgelerine verici istasyonlarının kurulması için mücadele ettiklerini ve sonuç alamadıklarını ifade etti.
 
GSM operatörlerinin bölgeye verici kurmak için söz vermelerine rağmen sözlerini yerine getirmediği ifade eden Kandemir, ''Bazı firmalardan yetkililer köyümüze geldiler. Verici kuracaklarını söylediler. Bu sözlerine bağlı olarak tüm köylü o şirketten hat aldı. Fakat hala ses yok'' dedi.
 
Dinç ise Dikilitaş köyünün 776, Mesudiye köyünün de 400 nüfuslu olduğunu dile getirdi.
 
Köylerinde elektrik ve yol sorunu olmadığını açıklayan Dinç, ''Hala verici konusunda buna rağmen sonuç alamadık. GSM firmaları reklamlarda bas bas bağırıyorlar. Türkiye'nin tamamını kapsama alanına aldık diye fakat yurdun tam ortasında bulunan köyümüzde cep telefonlarımızla konuşamıyoruz. Hangi GSM operatörü köyümüzde verici kurarsa cep telefonu çekmeyen bütün köylülerimiz bu GSM firmasına geçecek'' diye konuştu. ...
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA