• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu kalem teknoloji harikası!
15 Mart 2009 Pazar 11:51

Bu kalem teknoloji harikası!

Teknoloji harikası kalem artık Konya'ya da geldi.
Giderek artan teknoloji ile birlikte bilişim sektöründeki gelişmeler şaşırtmaya devam ediyor. Kalem şeklinde dizayn edilen kamera ile 2 saat ses ve görüntü kaydı yapılabiliyor.
Konya'da kalem kameranın satışını yapan Fatih Yücel, ürünün Çin'den geldiğini ve oldukça kullanışlı bir cihaz olduğunu belirterek, "Kalemin cebe takılan klipsinin üzerindeki küçük deliğe bir kamera yerleştirilmiş. Kalemin tepesindeki düğmeye bastığınız anda ses ve görüntü kaydetmeye başlıyor. 4 GB'lik hafızaya sahip kalem kamera yaklaşık 2 saatlik ses ve görüntü kaydı yapabiliyor. Görüntü kalitesi VGA kalitesinde ve oldukça tatminkar" dedi.
Kalem kameranın USB bellek olarak da kullanılabildiğini ifade eden Fatih Yücel, "Kamera, bilgisayara bağlanabiliyor ve USB bağlantısı ile şarj oluyor. Casus filmlerini izleyen ve özenen vatandaşlarımız sadece 100 TL'ye kendi çaplarında birer James Bond olabilirler. Vatandaşların kalem kameraya ilgisi oldukça iyi. Özellikle merak edip gelenlerin sayısı bir hayli fazla" şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA