• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu iş parti olayı değil, milli bir dava
24 Ekim 2015 Cumartesi 18:06

"Bu iş parti olayı değil, milli bir dava"

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun ve Ziya Altunyaldız, seçim çalışmaları kapsamında merkez Karatay ilçesinde iş yeri ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Konya Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları sürüyor. AK Parti Konya Milletvekili Adayları Ahmet Sorgun ve Ziya Altunyaldız, seçim çalışmaları kapsamında merkez Karatay ilçesindeki iş yerlerini ziyaret etti. Çalışmalar kapsamında Milletvekili Adayları Sorgun ve Altunyaldız, iş adamı Mehmet Aşçı’yı da ziyaret ederek, yaklaşan seçimlerde destek istedi.
Hayatında ilk kez AK Parti’ye oy vereceğini ifade eden iş adamı Mehmet Aşçı, bununla da yetinmeyip bünyelerinde bulunan 3 bin işçinin aileleriyle birlikte AK Parti’ye oy vermelerini de sağlayacağını ifade etti.
İşadamı Aşçı gerekçesini şöyle açıkladı; “Şunu çok açık yüreklilikle ifade ediyorum ki ilk kez AK Parti’ye oy vereceğim. Hiçbir zaman bünyemizde çalışan insanlara siyasi olarak bir yönlendirmemiz olmadı. Ancak 1 Kasım seçimlerine üç gün kala personelimi toplayacağım ve onlara AK Partiye oy vermeleri konusunda tavsiyede bulunacağım. Biz 3 bin kişiyiz aileleri ile birlikte 10 bin kişi eder bu rakam. Ben yedi sekiz binini etkileyeceğimi düşünüyorum. Bunu ne için yapıyorum derseniz, ülkemizde akan kanlar dursun, ülkemize istikrar gelsin diye yapacağım. Bu iş parti olayı değil, milli bir dava haline gelmiştir. Önce vatanda diyorum, sonrası teferruattır. Vatan için istikrar için şahsım Mehmet Aşcı olarak böyle bir karar verdim. Arkadaşlarımı ve dostlarımı da aynı yönde kanalize ediyorum” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA