• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu filmin başrol oyuncusu "Sarı inek"
01 Ağustos 2013 Perşembe 12:38

Bu filmin başrol oyuncusu "Sarı inek"

Malatya'da bir okulun bahçesindeki Atatürk büstünü kırınca sahibi tarafından "sürgüne" gönderilen ineğin öyküsünden yola çıkılarak beyaz perdeye uyarlanan Sürgün İnek filminin çekimleri sürüyor.
Malatya'da bir okulun bahçesindeki Atatürk büstünü kırınca sahibi tarafından "sürgüne" gönderilen ineğin öyküsünden yola çıkılarak beyaz perdeye uyarlanan "Sürgün İnek" filminin çekimleri Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük köyünde devam ediyor.
Senaryosunu Serkan Öztürk'ün yazdığı, Hasan Kaçan, Şebnem Sönmez ve Vildan Atasever'in başrollerini paylaştığı Sürgün İnek filmi için Yeşilçam'ın fenomen oyuncuları ve genç kuşağığın başarılı isimleri bararaya geldi. Senaryo yazarı Serkan Öztürk, aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda da yer alıyor.
Filmde yaklaşık 120 kişi figüranlık yapıyor. Filmin başrol oyuncusu "Sarı İnek" ise Pınarbaşı Mahallesi muhtarı, aynı zamanda filmin oyuncularından Ali Haney tarafından ahırında özenle bakılıyor.
Serkan Öztürk yaptığı açıklamada, "Sürgün İnek" filminin fikrinin 2009 yılında yaşanan bir olay neticesinde ortaya çıktığını, televizyon haberlerinde olayın ayrıntılarını gördükten sonra senaryonun şekillendiğini söyledi. 2011 yılından bu yana film üzerinde çalıştıklarını belirten Öztürk, "Zaten başlı başına bir olay vardı, sadece onu biraz süslemek durumunda kaldık. Çok keyifli bir iş olduğunu düşünüyoruz. Yazarken de oynarken de setteyken de çok keyif aldık. İnşallah seyirci de aynı keyfi beyaz perdede hissedecek. Olay o kadar güzel, yalın ve sade ki kendi içerisinde mesajını zaten barındırıyor" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA