• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu dönemde önemli hizmetler gerçekleşecek
25 Nisan 2009 Cumartesi 15:13

'Bu dönemde önemli hizmetler gerçekleşecek'

Ak Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altaya tebrik ziyaretinde bulundu.
Ak Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a tebrik ziyaretinde bulundu. Güçlü ve Başkan Altay, seçimlerden bugüne kadar geçen zamanı değerlendirirken karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.
 
Konya Milletvekili Sami Güçlü, Konya’nın genç ve dinamik belediye başkanlarıyla, Türkiye’ye belediyecilikte örnek olmaya devam edeceğini söyledi. Güçlü, “Konya belediyecilikte örnek bir şehir. Bu dönemde tekrar öncü ve örnek belediyeciliği sergilemeye ve Konya’nın bu alanda model olmaya devam etmesi yönünde iddialıyız. Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile bu konular üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. Önemli hizmetlerin gerçekleşeceği bir döneme giriyoruz. Tecrübeli bir Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte genç ve dinamik merkez ilçe belediye başkanlarımız var. Aynı zamanda Ankara’da tecrübeli olmasıyla birlikte uyumlu ve ahenkli milletvekili gurubumuz bulunuyor. Teşkilatlarımızla birlikte hemşerilerimize hayatı daha kolaylaştıracak, daha huzurlu bir kentte yaşamalarını sağlamak için gayret göstereceğiz” dedi.
 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, Sami Güçlü’ye teşekkür ederek, “Konya’nın her alanda en iyi şekilde temsil edilmesi için hep birlikte büyük bir gayretle çalışacağız. Kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve hemşerilerimizle birlikte oluşturacağımız ortak akılla kentimizi yöneteceğiz. Daha huzurlu ve yaşanabilir bir Selçuklu oluşturmak için hep birlikte hareket edeceğiz. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen başta milletvekillerimiz olmak üzere teşkilat mensuplarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA