• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır
20 Şubat 2013 Çarşamba 11:37

'Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır'

Konya'da evine 4 kez hırsız girince ''Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır. Lütfen polisi de meşgul etmeyin'' yazılı pankart asan kişi, 5'inci kez hırsız girince yeniden pankart astı.
Merkez Meram ilçesindeki evine farklı tarihlerde 4 kez hırsız girince ''Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır. Lütfen polisi de meşgul etmeyin'' yazılı pankart asan Mehmet Peker'in evi 5'inci kez soyuldu.
Peker, bu kez  ''Hırsız! Ne yürek varmış sende. Ben yazmaktan bıktım, sen çalmaktan bıkmadın!'' yazılı pankart astı.
Mehmet Peker, yaptığı açıklamada, ''Akşam eve geldim, her taraf dağınık vaziyetteydi. Polis çağırdım, geldiler inceleme yaptılar. Camları taşlamışlar, içeride olmadığımızı anlayınca damdan atlayıp içeriye girmişler. Odaları karıştırmışlar. Mutfağı karıştırmışlar. Bakır eşyaları götürmüşler. Teyp vardı onu almışlar. Başka da çalacağı bir şey kalmadı zaten evde''dedi.
Evinde 5'inci kez hırsızlık olayı yaşandığını, daha önceki olaylarda da VCD player, et ve Kurban Bayramı öncesinde kurbanın çalındığını belirten Peker şunları söyledi: ''Bundan sonra ne götürecekler bilmiyorum. Bıktım artık. Kalp krizi geçireceğim diye korkuyorum. Hırsızla baş edemeyince ikinci kez pankart asmaya karar verdim. Benden ne istiyorlar onu anlayamadım. Not bıraksın gitsin, geldiğinde ne istiyorsa onu vereyim. Ama artık beni rahat bıraksın. Malda mülkte değilim, eve girmeye korkar hale geldim.''
Hırsıza engel olmak için daha önce tel örgü yaptırdığını ifade eden Peker ''Elektrikli tel döşeyeyim dedim, Allah'tan korktuğum için yapamadım. Sensörlü ışık taktım o da kar etmedi. Şimdi kamera bağlattıracağım''diye konuştu.
Son pankartı hırsıza ''ar'' olsun diye yazdığını kaydeden Mehmet Peker, ''Artık sözün bittiği yerdeyiz. Yapacak da diyecek de bir şey yok. Bundan sonra pankart konuşacak, ben konuşmayacağım''dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA