• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bu bayram tatili diğer tatiller gibi olmayacak
24 Eylül 2014 Çarşamba 16:05

Bu bayram tatili diğer tatiller gibi olmayacak

Bu yıl Kurban Bayramı'nda tatilin kısa olması nedeniyle her bayram öncesi otogarlarda görülen yolcu yoğunluğu beklenmiyor.
Bu yıl Kurban Bayramı tatilinin kısa olması, hafta içine denk gelmesi ve yaz tatilinin yeni bitmiş olmasından ötürü bayram öncesi özellikle büyükşehir otogarlarında önceki bayramlarda görülen yolcu yoğunluğunun beklenmediği bildirildi,
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Mehmet Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl otogarlarda geçmiş yıllardaki gibi baskın bir yolcu yoğunluğu beklemediklerini, bunun da tatilin kısa olması, hafta içine rastlaması, vatandaşın daha henüz tatilden dönmüş ve okulların yeni açılması olmasından kaynaklandığını söyledi.
Bilete zam yok
Uçak seferleri, Ankara-İstanbul arasında Yüksek Hızlı Tren'in devreye girmesi ve özel otomobil sahipliğinin çoğalması nedeniyle bilet fiyatlarının artmadığını belirten Erdoğan, "Biz de uçağın ve hızlı trenin altında özel otomobilin biraz üzerinde fiyat belirliyoruz. Çünkü artık vatandaşlarımız seyahatin ekonomisini yapıyor, en az 4 kişi seyahat edecekse otomobilini tercih ediyor" ifadesini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA