• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Böyle düğün arabası görülmedi
11 Eylül 2011 Pazar 18:39

Böyle düğün arabası görülmedi

Tunceli merkez Çimenli Köyünde çiftçilik yapan Eren Kaya, Erzincanda tanıştığı Seda Turan Kaya ile dün düzenlenen davul- zurnalı düğünle evlendi.

Tunceli merkez Çimenli Köyü’nde çiftçilik yapan Eren Kaya, Erzincan’da tanıştığı Seda Turan Kaya ile dün düzenlenen davul- zurnalı düğünle evlendi. Ancak süslenen otomobille şehir turu atması beklenen çift, düğünlerine farklılık katmak için kuaför ve fotoğraf çekimi sonrası, yeni aldıkları traktöre binerek şehir turu attı. Traktöre binerken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eren Kaya şunları söyledi:

"Vallahi hep görüyoruz lüks otomobiller ile gelinleri gezdiriyorlar. Ben ailenin ilk evlenen oğluyum. Babam çiftçi kredisi ile 60 bin TL’ye bu traktörü yeni aldı. Eşim ile birlikte kararlaştırdık ve traktörü gelin arabası yaptık. Çok farklı ve güzel. Çok isteyerek traktöre binip gezeceğiz. Aslında önce at arabası ile gezecektim ama sonra traktöre karar verdik."

Gelin Seda Turan Kaya da, traktörle şehir turu yapma fikrinin kendisine ait olduğunu belirterek, "Eşimden traktöre binip şehir turu atmayı ben istedim" dedi.

Daha sonra traktöre binen gelin ve damat şehir içinde tur attıktan sonra düğünün yapılacağı salona geçti. Tunceliler, ilk kez traktörle şehir turu yapan bir gelin ve damat görmenin şaşkınlığını yaşadı. Vatandaşlardan bazıları da cep telefonu ile bu ilginç anı kaydetmeye çalıştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA