• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Boşuna uğraşmayın, avucunuzu yalarsınız
02 Şubat 2015 Pazartesi 10:42

'Boşuna uğraşmayın, avucunuzu yalarsınız'

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, AK Parti Samsun 5. Olağan İl Kongresi’ne katıldı.

İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşen kongreye Bakan Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin’in yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Samsun milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

''BOŞUNA UĞRAŞMAYIN, AVUCUNUZU YALARSINIZ''
Kongrede konuşan Bakan Kılıç, ''11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ile o günün Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan arasında sürekli gazetelerde birtakım olumsuzluklar çıkartılmaya çalışıldı. Ne oldu? El ele, kol kola hizmete devam ettiler. Şimdi de Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız arasında bir takım farklı düşüncelerle fitneler çıkartmaya çalışanlar var. Hiç boşuna uğraşmayın, avucunuzu yalarsınız. Bu kardeşlik, bu birlik ve beraberlik AK Parti'de bozulmaz. İçimize bazen tuzluklar girer. Ne yapalım. Onlar da buyursunlar. Kapı orada. Ayrıldılar gittiler zaten. Onlara da uğurlar olsun'' diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA