• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bosnada hayat var
15 Kasım 2011 Salı 13:43

Bosnada hayat var

Bosna Oval Çarşı 27 Kasımda açılıyor.

Bosna Oval Çarşı 27 Kasım’da açılıyor. Açılışa katılacak olan sanatçıyı www.ovalcarsibosna.com adresinde yapılan anket sonuçları belirliyor. Haluk Levent, Halil Sezai ve Yusuf Güney arasında yapılan ankette katılımcılar canlı canlı izlemek istedikleri sanatçıyı oyluyor.

Sabahtan akşama canlı Langırt ve Rodeo aktivitelerinin olacağı açılışta; uçurtma şenliği ile gökyüzü renklenecek, kızlar erkekler pes turnuvası ile kıyasıya mücadeleler yaşanacak, canlı performans kareoke ve dj parti ile dansa ve eğlenceye doyacaksınız.  Cuma günü sona erecek anket sonucunda seçilen sanatçı en güzel parçalarını Oval Çarşı Bosna açılışında seslendirecek. Katılımcılar seçtikleri sanatçıyı canlı canlı dinleme fırsatı bulacak. Sürpriz sanatçının ardından türkü şöleni ile eğlenmeye devam edecek olan katılımcılar unutulmayacak bir açılışa şahit olacak.

Bosna’nın merkezi haline gelecek Oval Çarşı’da her şey gençler için planlandı. Gençlerin istek ve önerilerine önem verdiklerini belirten Oval Çarşı Bosna Kurucu Ortaklarından Mehmet Aksakal “Gençlerin merkeze gitmelerine gerek kalmadan kendilerine en yakın yerde eğlenebilecekleri, güzel zaman geçirip alışveriş yapacakları, kısacası aradıkları her şeyi bulacakları bir merkez oluşturduk. Sevenhıll ve Colins gibi gençlerin çok rağbet ettiği pek çok markaya yer verdik. Cinebonus ile sinema keyfini Bosna Hersek’e taşıdık. Buranın açılışını da yine gençlerin belirleyeceği sanatçı ile yapmaya karar verdik. Gençlerin mahallesi Bosna’da muhteşem açılışla eğlenceye start verecek olan Bosna Oval Çarşı’da yıl boyu sürpriz aktivitelerle devam edecek” dedi.

YORUMLAR
yeni merkez hayırlı olsun
bosnalı
Konyaya bu AVM ler renk katıyor, sayıları artsın rekabet gelsin, müşteri kazansın
95.10.74.87
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA