• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Borcu varsa böyle mi yapmalıydı
16 Ocak 2013 Çarşamba 15:21

'Borcu varsa böyle mi yapmalıydı'

Kocaeli'de eşi tarafından öldürülen kadın ile 3 çocuğunun cenazeleri, toprağa verildi.
İzmit'teki evlerinde ölü bulunan Aysel G. ile çocukları 6 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ve 1 aylık Aysima G'nin cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra İzmit Asri Mezarlık morguna getirildi.
Cenazeler daha sonra, Kandıra'nın Kubuzcu köyü Böcekler Mahallesi'ndeki Aysel G'nin ailesinin evine götürülerek helallik alındı.
Burada Aysel G'nin annesi Gülsüm ile babası Salih Aysu ile şüpheli Ramazan G'nin ailesi ve yakınları, taziyeleri kabul etti.
Ardından köy camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından 2 tabut içindeki cenazeler, köy mezarlığına defnedildi.
Kandıra Müftüsü Burhan Bilgin tarafından kılınan cenaze namazı sırasında tabutların, köy camisinde musalla taşı olmaması nedeniyle büyük bidonların üzerine konulduğu görüldü.
Ölen Aysel Geniş'in babası Salih Aysu, gazetecilere yaptığı açıklamada, damadının borcu olup olmadığını bilmediğini, borçlu olması halinde de kendisi veya kayınvalidesine söylemesi gerektiğini belirterek, ''4 gündür evi telefonla aradım cevap verilmedi. Hereke'deki damadım aradı, 'polisler eve geldi Ramazan'ı arıyorlar' dedi. Ne olduğunu sordum, 'bilmiyorum' dedi. Sonra öldüklerini öğrendim. Savcı ile görüştüm beni çağırdı cesetleri teşhis ettim. Borcu varsa böyle mi yapmalıydı'' dedi.AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA