• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bomba PKKlıların elinde patladı
29 Eylül 2012 Cumartesi 14:24

Bomba PKK'lıların elinde patladı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, polis kontrol noktasına yakın bir menfeze yerleştirmeye çalışılan bombanın infilak etmesi sonucu 2 kişi öldü.
Yüksekova İlçesi'ndeki Orman Mahallesi'nde polis kontrol noktasına yakına bir bölgede gece saat 00.20 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi.
Bölgeye giden güvenlik güçlerince yapılan incelemede, yoldaki bir menfezin altına bomba yerleştirme çalışan 2 kişinin, bombanın infilak etmesi sonucu öldüğü belirlendi.
Olay, Yüksekova’daki Orman Mahallesi’nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Büyük bir gürültü ardından bölgede yapılan araştırmada parçalanmış ceset parçaları bulundu.
Polis, kapsamlı inceleme yapıp, ceset parçalarını Yüksekova Devlet Hastanesi’ne götürürken, ölen bu kişilerin kimleri ise halen belirlenemedi.
Sabah saatlerinde patlamanın olduğu bölgeye gelenler, çevreye dağılan ve ceset parçaları toplayıp torbalara koyduktan sonra bunları hastaneye götürdü. İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ, patlamada ölen 2 kişinin cesetlerinin kimlere ait olduğunun belirlenmesi için parçaları Malatya Adli Tıp Kurumu’na göndereceklerini söyledi.
Kaymakam Tikdağ, bu kişilerin yola patlayıcı döşemek isterlerken patlayıcının infilak etmesi sonucu ölen PKK’lılar olduklarının tahmin edildiğini, gerekli inceleme ve soruşturmanın sürdüğünü belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA