• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bomba Galatasaray iddiası!
13 Ekim 2014 Pazartesi 11:50

Bomba Galatasaray iddiası!

İspanya'nın Atletico Madrid takımının CEO'su Miguel Angel Gil sürpriz bir karar alarak İstanbul'a geliyor.
Gil'in çarşamba günü Türkiye'de olması bekleniyor. Miguel Angel Gil'in bu ziyarette iki konuyu ele alacağı öğrenildi. CEO Gil'in öncelikli olarak Galatasaray başkan adaylarından biri ile bir araya gelerek Arda Turan konusunda bazı görüşmeler yapacağı iddia edildi. Ancak bu adayın ismi gizli tutuluyor.
 
Arda'nın menejeri Ahmet Bulut geçtiğimiz günlerde bir gazeteye yaptığı açıklamada milli futbolcunun Atletico de Madrid'de son senesi olabileceği mesajı vermişti. Bu açıklamanın ardından Gil'in İstanbul'a gelmesi, "Arda Galatasaray'a geri mi dönüyor" dedikodularının oluşmasına yol açtı.
 
2017 yılına kadar Atletico de Madrid ile sözleşmesi bulunan Arda Turan'ın bu sene devre arasında veya sezon sonunda bir takıma satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 
 
Atletico de Madrid'in sahibi Angel Gil'in ikinci olarak THY ile geçtiğimiz yıllarda görüşülen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen sponsorluk anlaşmasına tekrar işlerlik vermesi için THY yönetimi ile toplantı yapacağı ileri sürüldü. Anlaşma sağlanması halinde Atletico de Madrid ana sponsor olarak THY reklamını üzerinde taşıyacak.
 
Kaynak : DHA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA