• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Boluspor engelini kayıpsız geçecegmize inanıyorum
21 Kasım 2009 Cumartesi 12:05

'Boluspor engelini kayıpsız geçecegmize inanıyorum'

Konyaspor oyuncusu Ramazan Kahya, bu serinin devamı için Boluspor maçını da kayıpsız geçeceklerini ve liderliklerini sürdüreceklerini söyledi.
Çaykur Rizespor yenilgisiyle ara verdikten sonra peş peşe gelen 2 galibiyetle yeniden bir seri yakaladıklarını ifade eden Konyaspor oyuncusu Ramazan Kahya, bu serinin devamı için Boluspor maçını da kayıpsız geçeceklerini ve liderliklerini sürdüreceklerini söyledi.

Geride kalan 12 haftada kendilerini en çok üzen maçın şanssız bir şekilde kaybettikleri Çaykur Rizespor karşılaşması olduğunu belirten konyaspor oyuncusu Ramazan Kahya "Bu maçla birlikte yenilmezlik ünvanımızı da kaybetmiştik. Bunun etkisinden kurtulabilmek ve yeniden bir seri yakalamak amacıyla önümüzde Kocaelispor ve Hacettepe Spor ile oynayacağımız iki maç vardı. O iki maçlık dönemi kayıpsız geçerek yeniden bir seri yakaladık ve lig arasına moralli girdik. Arayı da çalışarak çok iyi değerlendirdik. Boluspor ile önemli bir maça çıkacağız. Çünkü Boluspor bizim şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerimizden. Çok zor bir maç olacak. Ama gerektiği şekilde konsantre olup mücadele ederek Boluspor engelini de kayıpsız geçeceğimize inanıyorum. Çünkü bizim bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok" şeklinde görüş belirtti.

Sakatlık döneminin ardından ilk kez Hacettepe Spor maçında 90 dakika forma şansı bulduğunu da sözlerine ekleyen Ramazan Kahya "Bir sakatlık dönemi geçirdim. Çok çalışarak bu dönemi çabuk atlattığımı düşünüyorum. Bizim tüm takım arkadaşlarımız olarak önceliğimiz takım içi rekabetle en fazla katkıyı sağlamak. Bununla birlikte takım başarısı da geliyor. Hacettepe Spor maçında Kaue Da Silva'nın hastalanmasıyla bana da şans geldi. Uzun bir aradan sonra 90 dakika oynadım ve bana verilen şansı da en iyi şekilde kullandığıma inanıyorum. İlerleyen haftalarda da şans bulursam tüm takım arkadaşlarım gibi faydalı olabilmek adına elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA