• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Biz size hayranız, gösterime giriyor
31 Ekim 2012 Çarşamba 16:46

'Biz size hayranız', gösterime giriyor

''Biz size hayranız'' isimli oyun, Konya Devlet Tiyatrosu'nda yarın izleyiciyle buluşuyor.
Yönetmen Ege Aydan, Konya Devlet Tiyatrosu'nda düzenlenen basın toplantısında, oyunun, samimiyetsizliğin insanı içine düşürdüğü kara mizahı anlattığını belirtti. 
''Biz size hayranız' oyunu; söylemek istediğimiz şeyleri söyleyemeyip de başka türlü konuşmak zorunda kaldığımızda ne gibi komik durumlar doğuyor, bunları sergiliyor'' diyen Aydan, sözlerine şöyle devam etti: 
''1,5 aydır çalışıyoruz ve bugün de seyircili provamız var. Yarın prömiyer yapacağız. Aslında hepimiz çok heyecanlıyız. Işığımız, dekorumuz, aksesuarımız, ezberimiz, oyunlarımız her şeyimiz hazır. Artık geriye seyirciyle buluşmak kaldı.''
-Bir milyonuncu seyirciye sürpriz- 
Konya Devlet Tiyatrosu Müdürü ve Sanat Yönetmeni Bengisu Gürbüzer ise ''Konya Devlet Tiyatrosu'nun 15. yılındayız ve ayrıca 15 yılımızın içerisinde 1 milyonuncu seyirciye ulaşmak üzereyiz. 1 milyonuncu seyircimize büyük bir sürprizimiz olacak'' diye konuştu. 
-Sıcak ve samimi bir komedi- 
Carole Greep'in yazdığı, Ege Aydan'ın oyunlaştırıp yönettiği oyunun, dekor ve giysi tasarımını Özlem Karabay, ışık tasarımını ise Kazım Öztürk hazırladı. 
''Biz Size Hayranız'' oyununda, henüz keşfedilmemiş bir yazar olan Charles, karısı Carole ile büyükşehirde yaşamaktan vazgeçer. Yerleştikleri kır evinde yakın arkadaşları yapımcı Pierre ve karısı Marie'yi hafta sonu ziyareti için beklemektedirler. 
O sırada çalan telefona telesekreter cevap verir, arayan tuş kilidine alınmamış olan Pierre'in cep telefonudur. Evdekiler, gelmekte olan arkadaşlarının kendileri hakkındaki gerçek düşüncelerini duyunca, büyük hesaplaşma için onları beklemeye başlar...
    
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA