• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Biz sadece dua istiyoruz”
24 Şubat 2018 Cumartesi 11:51

“Biz sadece dua istiyoruz”

Konya’nın Karatay İlçesi Yediler Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Karahan Mehmetçiğe destek için Kilis sınır kapısında görev yapan asker ve polisleri ziyaret etti.

Ziyarette İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Balta da yer aldı.  Mehmetçik tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı ile her gün göğüslerinin kabardığını ifade eden Muhtar Karahan, “Askerimiz  cephede iman gücü ile mücadele ederken biz de müminin gücü olarak  onlara dua ediyoruz” dedi.

“MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

Askerlerimizin ve polislerimizin morallerini yüksek olduğunu belirten Muhtar Karahan, “Türk askerinin her türlü desteği görüyor ve ihtiyaçlarının karşılanıyor. Maddi anlamda destek vermekten çok psikolojik olarak yanlarında olduğumuzu göstermek için ziyaret etmek istedim.  Polis arkadaşlarımız bizi yolda karşıladı. Kilis’te öncelikle sınır kapısına gittim. Onlarla kucaklaştık. Hediyemizin belki değeri yok ama iç çamaşırı, çorap götürdük. Bizim maksadımız hediyeden ziyade askerimizi görmek, onların yanında olduğumuzu göstermekti.  Yağmur altında Mehmetçiğimizin vatanımızı nasıl savunduğuna şahit olduk. Biz Türk Milleti’nden ne para ne pul ne de başka bir şey istiyoruz. Biz sadece dua istiyoruz. Alnımızın akıyla da zaferle döneceğiz diyorlar. Biz de Mehmetçiğimizin zaferle döneceğine inancımız tamdır” diye konuştu.

2-3-2-009.jpg

2-3-3-007.jpg

KAYNAK: SAVAŞ GÖVDETAŞAN / YENİ HABER

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA