• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Biz millet aşkıyla meşgulüz
23 Mayıs 2015 Cumartesi 16:09

'Biz millet aşkıyla meşgulüz'

Başbakan Davutoğlu, "Biz büyük Türkiye yolunu yürürken birileri de tuzak kurmakla meşgul, bazıları yalanla meşgul ama biz hizmetle meşgulüz, biz millet aşkıyla meşgulüz" dedi.

AK Parti Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Karabük Kent Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap etti.

Bugün 56. mitingi gerçekleştirdiklerini, vatanın her köşesini dolaştıklarını ve her yerde büyük coşkuyla karşılandıklarını belirten Davutoğlu, Karabüklülere de coşkulu karşılamaları için teşekkür etti.

Türkiye'nin kritik günlerin arifesinde olduğunu dile getiren Davutoğlu, "7 Haziran'da 12 yıllık birikim üzerine yeniden güçlü ve büyük Türkiye demenin eşiğindeyiz. Biz büyük Türkiye yolunu yürürken birileri de tuzak kurmakla meşgul, birileri terörle, birileri kumpaslarla, birileri hile ve desiseyle, bazıları da yalanla meşgul ama biz hizmetle meşgulüz, biz millet aşkıyla meşgulüz" diye konuştu.

Ordu-Giresun Havalimanı'nı açtıklarını anımsatan Davutoğlu, bunun Türkiye'nin nereden nereye geldiğini gösterdiğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun "çalıntı fikirlerle" 2035'e proje hazırladığını, kendilerinin ise bugün denizin ortasına havalimanı kurduğunu vurgulayan Davutoğlu, "Ona sormak vakti, bırak bu tür hayali, ütopik projeleri, ki önemli kısmı, şehir projesi dışında merkez ülke kavramı başta olmak üzere bizim hayata geçirdiğimiz projeler, bunlarla uğraşmayı, İzmir sel altında kaldı. Önce İzmir'i düzene koyun da sonra görelim" dedi.

Davutoğlu, Şişli Belediyesinde CHP'lilerin birbirleriyle mahkemelik olduğunu ifade ederek,  şöyle konuştu:

"Allah aşkına bir ilçe belediyesinde birbirine düşen bir kadrodan memlekete hayır gelir mi? Bakın AK Parti kadroları 3 başbakan görev değişimi yaptı, 2 cumhurbaşkanı görev değişimi yaptı, 4 meclis başkanı görev değişimi yaptı ama bir ahlak abidesi olarak her görev değişimi yeni ufuklara götürdü AK Parti'yi. Bunlar Şişli Belediyesinde bir görev değişimi yaptılar akşam sabah kavgalılar. Birbirleriyle kavgalı olan milletle barışık olabilir mi? Şimdi gelip buralarda konuşurlar. Şunu sormak lazım, sizin şu memlekette bir dikili ağacınız var mı, taş üstüne taş koydunuz mu? Bu memleketi 2002'nin karanlık yıllarından alıp da denizin ortasına havaalanı yapacak kudrete kim getirdi? Söylemek vakti geldi, onlar konuşur, AK Parti yapar."

Davutoğlu, mega projeleri hep kendilerinin yaptığını, muhalefet partilerinin de buna heveslendiğini ifade etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA