• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bitcoin alım satımının yeni yöntemi
09 Temmuz 2022 Cumartesi 23:31

Bitcoin alım satımının yeni yöntemi

Bitcoin alım satımının yeni yöntemi

 

Bilindiği üzere Bitcoin ve diğer tüm kripto paralar sanal varlıklardır. Yani gerçekte var olmayan finansal varlıklardır. Bu da onların alım satımı için aracı kurumların varlığını gerektirmektedir.

 

Kripto paraların alım satımı için en çok bilinen yöntem kripto para borsalarını kullanmaktadır. Oysa kripto para borsaları ile alım ve satım yaptıktan sonra bu alım satımın karşılığında ortaya çıkan değeri; özellikle satımın ardından elde edilen miktarın banka hesabınıza geçmesi hem süre alır hem de bu miktar ancak ve ancak banka aracılığıyla sahip olunabilen bir miktardır.

 

İşte bu noktada yeni ve modern bir çözüm olarak NakitCoins kullanılabilir.

 

NakitCoins, Türkiye’nin ilk fiziki kripto para alım satım ofisidir. NakitCoins’in İstanbul’da bulunan 2; Ankara’da bulunan 1 ofisi kullanılarak tıpkı döviz bozdurulur gibi kripto paralarınızı alıp satabilirsiniz.

 

Anında nakit ihtiyacınızı giderin.

 

NakitCoins’in sunmuş olduğu bu kripto para alım satım ofisleri sayesinde anlık olarak ihtiyaç duyduğunuz bir nakit ihtiyacınızda kripto paranızı kolayca bozdurarak tıpkı bir döviz satıyor gibi Bitcoin’lerinizi bozdurabilirsiniz. Bunu yapmak için ihtiyaç duyacağınız şey ise NakitCoins cüzdan uygulaması olacaktır.

 

NakitCoins cüzdan uygulaması tıpkı diğer cüzdan uygulamaları gibi kripto paralarınızı güvenle saklayabileceğiniz ve gerektiğinde de NakitCoins ofislerinden bozdurabilmenizi sağlayan bir uygulamadır. NakitCoins cüzdan uygulamasından kripto paralarınızı bozdurmak için yapmanız gereken tek şey; ilgili NakitCoins ofisine gittikten sonra daha önce kripto para bozdurma talebinde bulunduğunuz ilgili işlemi ve o işleme özel kodu NakitCoins bürosunun yetkilisine iletmektir. Bu kodu söyledikten sonra NakitCoins gişe görevlisi kendi yaptığı sistem kontrollerinin ardından işleminizi doğrulayacak ve anında talebiniz yerine getirilecektir.

 

NakitCoins iş ortakları ile Türkiye’nin dört bir yanında

 

Bununla birlikte NakitCoins’in iş ortaklık programı ile dileyen tüm döviz büroları ve kuyumcular da birer NakitCoins şubesi gibi çalışabilirler. Bunun için yapılması gereken tek şey; NakitCoins genel merkezine işyeri olarak başvuruda bulunmaktır. Ardından NakitCoins yetkilileri tarafından yapılacak incelemenin ardından uygun görülen başvurular neticesinde ilgili işyeri bir NakitCoins şubesi olarak faaliyet göstermeye başlayacaktır.

 

NakitCoins’in halihazırda tüm operasyonları NakitCoins yetkilileri tarafından gerçekleştirilen 3 şubesi bulunmaktadır. Ancak NakitCoins çözüm ortaklığı programına kaydolan işyerleri ile Türkiye’nin dört bir yanına NakitCoins kalitesi yayılmaktadır.

 

NakitCoins çözüm ortaklarından da tıpkı NakitCoins’in resmi şubelerinden işlem yapılıyor gibi işlem yapmanız mümkündür. NakitCoins iş ortaklığı programına kaydolan işletmelerden tıpkı NakitCoins bürosu gibi kripto para çekimi yapmanız; kripto para yatırmanız ve diğer tüm işlemleri NakitCoins uygulaması kullanarak yapmanız mümkün olacaktır.

 

NakitCoins ile aracı kurumlar ortadan kalkıyor. Çok daha uygun oranlarla kripto para al sat işlemi gerçekleştirilebiliyor. NakitCoins, kullanıcılarının en çok güvendikleri ve en rahat al sat yapabildikleri kripto para alım satım yöntemidir.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA