• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Birlik ve bütünlüğümüzü bozdurmayalım
15 Mayıs 2013 Çarşamba 15:21

'Birlik ve bütünlüğümüzü bozdurmayalım'

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
• Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Mübarek gün ve gecelerin birlik beraberlik ve dayanışma için değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Altay; “Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Üç ayların içinde bulunan kandil geceleri af ve mağfiret geceleri olmakla beraber akraba, komşu ve dostlarla olan ilişkilerin tekrar gözden geçirilmesi, küskünlüklerin unutulması için önemli bir fırsattır.”dedi.
Sevgi, kardeşlik ve barış dininin mensuplarıyız diyen Başkan Altay;“Dünyada ve ülkemizde son dönemlerde yaşanan acı verici olaylar millet olarak hepimizi derinden üzmüştür. Birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan bu tür menfur olaylar bizleri asla yıldırmamalı, ümitsizliğe sevk etmemelidir. Sorumluluklarının farkında olan bir Millet olarak bize düşen görev soğukkanlılığımızı koruyarak, dil, din, ırk ayrımı yapmadan mağdurun yanında yer almaktır. Üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili’ni idrak ettiğimiz bu gecede edeceğimiz dualarda dünya mazlumlarını da unutmayalım.”dedi.
Başkan Altay; “Bu vesile ile Regaib Kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diler, hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ederim.”dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA