• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Birand CNNTürkü bıraktı
21 Ocak 2011 Cuma 23:43

Birand CNNTürk'ü bıraktı

Daha önce medyada CNNTürk'ten ayrıldığı yönünde haberler yapılan Mehmet Ali Birand bu kez kanalı bıraktığını yayınladığı veda mesajı ile duyurdu. Birand ayrılış gerekçesini de şöyle açıkladı:

CNNTürk'te 2 yıldır Genel Yayın yönetmenliğini südüren Mehmet Ali Birand, görevini bıraktı. Birand, ayrılış gerekçesi olarak da iş yoğunluğunu gösterdi.

2 yıldan beri CNN TÜRK'ün Genel Yayın Yönetmenliği'ni sürdüren Mehmet Ali Birand bu görevini bıraktı. Çalışanlara bir emaille istifasını duyuran Birand, ayrılma gerekçesini ise iş yükü olarak gösterdi.

 Mehmet Ali Birand'ın çalışanlara gönderdiği mektupta, "Ayrılmak zamanı geldiğini belirterek CNNTürk'ün yanı sıra KanalD'deki görevi ve Posta'daki köşe yazılarını hatırlattı. Birand ayrıca 32. Gün programını dile getirdi. Birand ayrıca hazılığını sürdürdüğü yeni bir belgeselden söz etti.

Mehmet Ali Birand istifasıyla ilgili Twitter hesabında şu açıklamaları yaptı

"Sevgili arkadaslar, veda etme zamani geldi. Yaklasik 2 yildan beri buyuk bir keyifle CNN TURK'un genel yayin yonetmenligini yurutuyorum.

Ancak artik ayrilma zamani geldi. Nedeni de cok basit,zira bu is yukunu kaldiramiyorum. Cok agir geliyor.

Kisaca anlatayim;

CNN TURK'un yani sira Kanal D Ana Haberi yonetiyor ve anchor'ligini yapiyorum.haftada 5 gun POSTA'ya kose yazisi yaziyorum

Her hafta haber programim 32.Gun'u gerceklestiriyorum.Radyolara her gun yorum veriyorum. Simdi,bir de yeni bir belgesele basliyorum

Her seye yetisemiyorum. Ozellikle Kanal D Ana Haber'in 1.lik bayragini surdurebilmek icin onumuzdeki secim doneminde daha fazla zaman ayirmam gerekiyor. Butun bunlardan dolayi bir secim yapmam, yukumu azaltmam gerekiyordu. Yaklasik 1 yildan beri de bu niyetimi yonetimle paylasiyordum.

CNN TURK, kurulusunda rol aldigim ve bugune kadar da cesitli duzeylerde icinde bulundugum ve bundan gurur duydugum bir kanaldir

Benim adeta bebegimdir... Ne zaman gerekirse destegimi vermeye de devam edecegim."

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA