• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bir spor tesisi daha
12 Temmuz 2011 Salı 10:58

Bir spor tesisi daha

Meram Belediyesi ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle Meramda yapılacak FİFA standartlarındaki spor tesisinin temeli atılıyor.

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Karahüyük Mahallesi’nde yapacakları spor tesisinin temelinin 14 Temmuz 2011 Perşembe günü saat 11.00’de atılacağını söyledi. Törene tüm Konyalılar’ı davet eden Kalaycı, “Belediye olarak halkımızın ihtiyaç duyduğu farklı tesisleri ve hizmetleri yapmaya gayret ediyoruz. Spor tesisleri de bunlardan biridir. Kısa bir süre önce temelini attığımız Karadiğin Mahallesi’ndeki halı sahanın inşaatı hızla devam ediyor. Osmangazi Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı sahanı açılışı ile Kaşınhanı ve Dere mahallelerinde yapacağımız spor tesislerinin temel atma törenini de önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Gençleri spora yönlendirmek ve başarılı sporcuların önünü açmak için Meram Belediyespor’un çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Kalaycı, “Bunun meyvelerini de almaya başladık. Geçen yıl rekor kırarak dünya şampiyonu olan engelli haltercimizden sonra bu yıl da tekvandoda Avrupa şampiyonu çıkardık. 59 kiloda Avrupa birincisi olan sporcumuz Maide Nur Uysal’ın, çok kısa bir süre içinde bu başarıya ulaşması, azimle çalışmanın bir göstergesidir. Farklı branşlardaki sportif başarılarımızın artarak devam edeceğini ümit ediyorum.” dedi.

Karahüyük Mahallesi’nde yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda yapılacak futbol sahası, amatör spor kulüplerine hizmet verecek. Kafeterya, soyunma odaları ve çelik trübün yer alacak.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA