• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bir ayda 17 öğrencinin telefonunu gasp etti
30 Nisan 2014 Çarşamba 15:13

Bir ayda 17 öğrencinin telefonunu gasp etti

Küçükçekmece'dede son bir ay içinde 17 ortaokul ve lise öğrencisinin cep telefonlarını gasp ederek kaçan 22 yaşındaki şüpheli K.A., son işinde polis tarafından gözaltına alındı.
Şüphelinin Markasına bakayım, Bu telefondan kız arkadaşıma mesaj atılmış gibi bahanelerle önce kurbanlarının telefonlarını elinden aldığı daha sonra darp ederek gasp ettiği öğrenildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 
Küçükçekmece ilçesinde son bir aydır yaptığı gasplarla öğrenciler ve ailelerini korku içinde bırakan azılı gaspçı polis tarafından yakalandı. İlk işini 9 Mart tarihinde bir öğrencinin telefonunu gasp ederek başlayan şüpheliyi yakalamak için Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmada önce eşkâli tespit edildi. Olayların meydana geldiği sokaklarda önlem alan dedektifler önceki gün Söğütlüçeşme Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde bir çocuğun cep telefonunu gasp etmeye çalışan şüpheliyi gözaltına aldı.
 
Poliste sorgulanan ve daha önceden polise geliş kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli K.A.nın kurbanlarının yanına yaklaşarak Telefonun markasına bakayım. Bu telefondan kız arkadaşıma mesaj atılmış, kontrol edeceğim. Gibi bahanelerle cep telefonlarını aldığı ve daha sonra öğrencileri gasp ederek kaçtığı belirlendi. Şüpheli K.A. işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA