• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binlerce çocuk şenlikte buluştu
27 Mayıs 2012 Pazar 11:05

Binlerce çocuk şenlikte buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Şenliği, bu yıl da binlerce çocuğun katılımıyla yapıldı. Şenlikte çocuklarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, çocuklara daha iyi bir gelecek...

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Çocuk Şenliği, binlerce çocuğun katılımıyla Mevlana Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın konseri ve Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Çocuk Topluluğu’nun gösterisi ile başlayan şenlikte konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bir yıl boyunca derslerden yorulan çocukların Çocuk Şenliği’nde güzel bir mola verdiklerini söyledi.

ÖNEMLİ OLAN İYİ İNSAN OLMAK

Büyüklere saygı göstermenin, küçüklere sevgi duymanın önemine dikkat çeken Başkan Akyürek, “Eğer çok çalışırsanız istediğiniz mesleğe sahip olabilirsiniz. Ama hayatta en önemli şey iyi insan olmaktır. Vatanını, milletini, ailesini seven, büyüklerine saygılı iyi insanlar olmaktır” dedi.

Konya’nın çocuk dostu ve çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan bir şehir olduğunu dile getiren Başkan Akyürek, çocuklara daha iyi bir gelecek sunmak için hep birlikte çalıştıklarını vurguladı.

Başkan Akyürek’in çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdiği programda akrobasi, basketbol, rampa, bisiklet, kedi-köpek ve lastik adam gösterileri yapıldı. Programa katılan binlerce çocuk gösterileri ilgiyle izledi. Şenlik, katılımcılara çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.
 
 
 
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA