• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binance’den Nasıl Para Çekilir?
20 Haziran 2022 Pazartesi 15:02

Binance’den Nasıl Para Çekilir?

Binance’den Nasıl Para Çekilir?

 

Türkiye’de en çok kullanılan borsalardan birisi de Binance. Bu yüzden Binance’e yeni kaydolan yatırımcılar Binance’e nasıl para yatıracağını ve Binance’den nasıl para çekebileceklerini merak ediyor. Gelin şimdi hep birlikte Binance’den nasıl para çekilir bakalım! Binance para yatırma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa linke tıklayabilirsiniz!

Kripto paralar ile ilgili son gelişmeler ve işinize yarayacak bilgiler için https://uzmancoin.com adresini ziyaret edebilirsiniz!

Öncelikle bu konuda bilmeniz gereken durum, Binance TR’dir. Binance TR nedir sorularını duyar gibiyiz. Binance TR, Binance’in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kolayca para yatırıp çekebilmesi, TL bazında kripto para yatırımı yapabilmesi için faaliyete geçirdiği bir borsa.

Peki burada bilmemiz gerkene nedir? Binance TR, TL yatırabileceğiniz kripto para borsalarından birisİDİR. Yani Binance hesabınızı açtıktan sonra aynı mail adresiyle bir de Binance TR hesabı açmanız gerekmekte. Bu işlemden sonra hesapları birbirine bağlamanız gerekiyor. Yani Binance TR Binance’e para yatırmak ve çekmek için kullanabileceğiniz borsalardan birisi. Binance TR hesabınızı açtıktan sonra devam ediyoruz.

Binance TR hesabızda kimlik doğrulama işlemini yaptıktan sonra hesabınızın onaylanması gerekiyor. Hesabınızı onaylattıktan sonra Binance TR’ye 7/24 para yatırıp çekebilirsiniz. Elbette Ziraat Bankası, AkBank, VakıfBank ya da Fiba Banka üzerinde hesaplarınızın olması lazım bahsettiğimiz 7/24 para yatırma işlemi için.

Eğer bu bankalarda hesabınız yoksa iş günlerinde ve iş saatleri içerisinde transfer yapabiliyorsunuz.

Peki Binance’e yatırdığımız parayı geri nasıl çekebiliriz?

Öncelikle Binance hesabımızdaki kripto paraları stabil kripto paralara dönüştürmemiz lazım. Yani para çekmek istiyorsak elimizdeki conileri USDT, BUSD gibi değeri 1 amerikan dolarına eşit stabil kripto paralara çevirmeliyiz.

Daha sonra cüzdan sekmesinde transfer butonuna tıklayıp, gönderen hesap olarak spot cüzdanı alıcı olarak ise Binance TR’yi seçiyoruz.

Seçtikten sonra göndermek istediğimiz miktarı ve hangi coin’i göndereceğimizi belirleyip onaylıyoruz. Mail adresimize ve telefonumuza gelen kodu girdikten sonra kripto paralar hesabımıza geçiyor.

Binance TR hesabınıza geçen kripto paraları TL’ye dönüştüememiz lazım. Bunun için de ALIM SATIM kısmından USDT/TRY ya da BUSD/TRY’yi seçiyoruz ve artık TL’leri banka hesbımıza çekmeye hazırız.

Cüzdanımıza gidip TRY’yi seçtikten sonrra çekme butonuna tıklayıp kaç TL çekmek istediğimizi ve çekeceğimiz banka hesap bilgilerimizi girdikten sonra onaylayıp işlemi bitiriyoruz!

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA