• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binance TR Nasıl Para Yatırabilirim veya Çekebilirim?
15 Aralık 2021 Çarşamba 15:29

Binance TR Nasıl Para Yatırabilirim veya Çekebilirim?

Binance TR Nasıl Para Yatırabilirim veya Çekebilirim?

 

Binance TR üzerinden paranızı nasıl yatırabileceğinizi ve çekebileceğinizi merak ediyorsanız aşağıdaki makalemizi adım adım takip ederek okumanızı öneririz. Binance TR’ye para yatırmadan veya çekmeden önce bilmeniz gereken en önemli şey aktarım veya yatırım yapacağınız banka hesabının sizin adınıza kayıtlı olması gerekmektedir. İşte Binance TR’ye para yatırma ve çekme;

Göze yorucu gelen tasarımı nedeniyle Binance TR üzerinden para yatırmak veya çekmek isteyen kullanıcıların zorlandığı olabiliyor. İlk olarak Binance TR’ye giriş yapın. Hesabınız yoksa kendinize yeni hesap oluşturun.

Güvenlik önlemi olan yapbozu çözdükten sonra sizden mobil hattınıza ve mail adresinize gelecek kodlar istenecek. Kodları da doğru bir şekilde girin. Daha sonra sol panelden cüzdan kısmına gelin. Para çekmek istiyorsanız “Çekme” kısmına yatırmak istiyorsanız “Yatırma” kısmına tıklayın.

Binance TR Para Çekme

Karşınıza gelen sayfada paranızı ilk olarak TRY’ye dönüştürmeniz gerekiyor. Dönüştürdükten sonra yapmanız gereken kendi adınız ve soyadınıza kayıtlı bir IBAN adresini ilk satıra, ikinci satıra ise ne kadar çekeceğinizi girmeniz gerekiyor. Binance TR üzerinde para çekme işlemi 7/24 yapılıyor. Mesai saatlerinizi beklemeden paranızı dilediğiniz zaman Binance’dan çekebilirsiniz. Paranızın ne kadar sürede hesabınıza geçeceğini merak ediyorsanız ortalama olarak 15-20 dakika içerisinde bakiyeniz hesabınıza iletilmiş oluyor.

5345g.jpg

Binance TR Para Yatırma

Para yatırmak için ise yine aynı şekilde cüzdan kısmına gelin. Daha sonra TRY’i bulun. Türk Lirasını bulduktan sonra yapmanız gereken şey “Yatırma” kısmına tıklamak. Burada karşınıza 3 adet banka çıkacak. Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank ve diğer bankalar seçenekleri. Eğer Binance’ın çalıştığı üç bankadan birinde kendi adınıza hesabınız bulunuyorsa dilediğiniz zaman para yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Üç bankadan birisinde kendi adınıza hesabınız yoksa diğer bankalar seçeneğine tıklayın.

Sıradaki adımda yapmanız gereken şey banka hesabınızın mobil uygulamasına giriş yapmak. Mobil uygulamaya giriş yaptıktan sonra Binance’ın size verdiği Hesap Adı ve IBAN bilgilerini eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Daha sonra Binance’a atmak istediğiniz miktarı yazıp gönderiyorsunuz. Eğer bankanız Binance’ın anlaşmalı bankalarından birisi ise paranız aynı gün içerisinde yatmakta. EFT seçeneği ile para gönderdiyseniz iş saatleri ve iş günleri içerisinde paranız Binance’a geçmiş oluyor.

24234.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA