• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Yıldırım taksi şoförü oldu
28 Mart 2013 Perşembe 21:57

Binali Yıldırım taksi şoförü oldu

Binali Yıldırım taksici koltuğuna oturdu.
TRT Haber'de yayınlanan Meclis Taksi'nin bu haftaki konuğu Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dı. Her hafta bir siyasinin taksicilik yaptığı programın sürücü koltuğuna bu kez Yıldırım oturdu. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin aynı bakanlıkta en uzun süre görev yapan ismi olarak bir rekora imza atan Ulaştırma Bakanı, takım elbise ve kravatı çıkardı,  "Bereketli olsun" diyerek kontağa bastı.

POLİS DURDURDU, EHLİYET-RUHSAT SORDU

4 saat boyunca Ankara trafiğinde müşteri arayan Bakan Yıldırım'a trafik polisi ehliyet ve ruhsat sordu. Binali Yıldırım'ı tanıyamayan polis, kontrolleri yaptıktan sonra "Devam edebilirsiniz" dedi.

''GARİBAN BİR TAKSİ ŞOFÖRÜYÜM''

Ulaştırma Bakanı'nı tanıyamayan yolcular da oldu. Kendisini 'gariban bir taksi şoförüyüm' diye tanıtan Yıldırım, bir müşterisiyle Kızılay Çayyolu metrosu hakkında konuştu.


''HEP BÖYLE DİYORLAR''

Yolcusuna ''Metro nasıl gidiyor, ne zaman bitecek?'' diye soran Bakan, "Ekim ayında bitecekmiş" yanıtını alınca esprili bir karşılık verdi: "Hep öyle diyorlar ama bitmiyor."

SÜRECİ DE SORDU

Meclis Taksi'de Bakan Yıldırım, taksisine binenlere çözüm sürecini nasıl değerlendirdiklerini de sordu. Çoğunluktan "Terör bitsin, süreci destekliyoruz" yanıtını alan Bakan, böylece mini bir anket de yapmış oldu.

MÜŞTERİYLE DERTLEŞTİ: ''BAKAN OLDUM AKRABALARIM ARTTI''

Binali Yıldırım bir müşterisiyle dertleşirken de "Bakan olduktan sonra akrabalarım çoğaldı. Kimi zaman bir telefon geliyor, 'sayın bakanım falanca yeğeninizin sorununu çözdük' diyorlar ama ne o ismi tanıyorum, ne de öyle bir yeğenim var aslında" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA