• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bimeksinn son durağı Ereğli oldu
16 Haziran 2012 Cumartesi 17:25

Bimeks'inn son durağı Ereğli oldu

Bimeks, Türkiye genelindeki 64. mağazasını Konyanın Ereğli ilçesinde açtı. Teknoloji ürünlerini indirimli fiyata almak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde mağaza önünde kuyruk oluşturdu.
Bimeks, Türkiye genelindeki 64. mağazasını Konya’nın Ereğli ilçesinde açtı. Teknoloji ürünlerini indirimli fiyata almak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde mağaza önünde kuyruk oluşturdu.
Anadolu’daki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bimeks, son mağazasını İç Anadolu Bölgesi’nin ve Konya’nın önemli ilçelerinden Ereğli’de açtı. Sabah saat 10.00’da Park Site Alışveriş Merkezi’nde yapılan açılışa Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Park Site AVM Müdürü Canan Gülsoy ve vatandaşlar katıldı. Konya’da 2. şubesini açan Bimeks’in açılışına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Sabahın erken saatlerinde kuyruğa giren vatandaşlar, indirimli ürünlerden alabilmek için birbirleriyle yarıştı.
2012 yılında 50 ilde 76 mağazaya ulaşma hedefinin üzerine çıkacaklarını ifade eden Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar yaptığı konuşmada, “Bimeks 2012 yılında pazar payını arttırarak, yatırımlarına hız kesmeden devam ederek büyüyor. Bimeks’in bu başarısını güler yüzlü, kaliteli hizmet anlayışına ve iyi fiyat garantisine bağlıyoruz. İnşallah 2012 sonunda Türkiye nüfusunun yüzde 87’sine ulaşmış olacağız. Şimdi de aynı kaliteli hizmeti Ereğli halkına sunmak için burada bulunuyoruz. Artık Ereğlililer de teknoloji alışverişlerinde iyi fiyat garantisinden ve güler yüzlü hizmetten daha yaygın olarak yararlanabilecekler. Bimeks tüm yurda bu avantajlı hizmeti götürebilmek adına geceli gündüzlü çalışıyor. 2012 Bimeks yılı olacak, Ereğli mağazamız tüm Ereğli halkına hayırlı olsun” dedi.
Sektöründe pek çok ilki başaran Bimeks, her alışverişte müşterilerine bedava uçuş mili kazandırıyor. Açılışı yapılan 264 metrekarelik Ereğli Bimeks mağazasında bilgisayardan cep telefonuna, fotoğraf makinesinden mp3 çalara, televizyondan oyun konsoluna, küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya binlerce ürün Ereğlili tüketicinin beğenisine sunuldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA