• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bilişim, sektöre nitelikli eleman yetiştirecek
19 Mart 2010 Cuma 17:09

Bilişim, sektöre nitelikli eleman yetiştirecek

Merkezi İstanbulda bulunan Bilişim Eğitim Merkezi, Türkiye'de ki 8. şubesini Konyada açıyor.
Merkezi İstanbul’da bulunan Bilişim Eğitim Merkezi, Türkiye’deki 8. şubesini Konya’da açıyor.
Bilişim Eğitim Merkezi Konya Şube Müdürü Durmuş Ali KOCA  “Gelecek Bilişim’ de” sloganı ile geleceğin mesleklerinin IT, Görsel tasarım ve uygulama alanında olacağının bilinci ile hizmet vermekteyiz. Bu bilinçle sektörde ideal iş fırsatları sağlayan hizmet yapısı ile hareket etmekteyiz.  Eğitim merkezimizde konularında uzman eğitmenleri, sertifika eğitimleri, meslek edindirme programları, IT ve Mühendislik alanındaki eğitimlerinde profesyonel yaklaşımı ile uluslar arası standartlara uygun  eğitim modeli uygulamaktadır” dedi.
Bilişim Eğitim Merkezi’ni 1999 yılında IT alanında eğitimleri vermek amacı ile kurulduğunu söyleyen Koca, IT sektöründe, Microsoft Gold Certified Partneri  olarak sistem ve yazılım uzmanlığı yetkili eğitim merkezi, Cisco Network Academy yetkili eğitim merkezi olarak Cisco network uzmanlığı eğitimleri, Autodesk yazılımlarında mimar ve iç mimarlar, inşaat,harita,makine ve tasarım mühendisliği, 3D Max eğitimleri ile yine inşaat ve haritacılık alanında statik hesaplama programlarından STA4-CAD, NetCAD,Graphisoft/ArchiCAD ve ideCAD yazılımlarının eğitimlerini verdiklerini kaydetti.
Amaçlarının sektöre nitelikli eleman yetiştirmek olduğunu da söyleyen Koca, “İş ilanlarına bakıldığında bilişim sektöründe kalifiye elaman ihtiyacının daha net görülmektedir. Ekonomik krizi eğitim alarak fırsata çevirmek isteyenlerin sayısında ciddi oranda artış var.Bilişim Eğitim Merkezi; Bireysel eğitimlerde Microsoft, Cisco, Auotodesk, Adobe, Corel, ArchiCAD, İdeCAd yazılımlarının uluslararası sertifika eğitimlerini vererek meslek edinmek ve mesleğinde kariyerine artılar katmak isteyenlerin tercih ettiği bir kurumdur. Adı geçen tüm sertifikaların gerek ülkemiz gerekse dünyada kariyer ve mesleklere değer katan uluslararası sertifikalar olduğu aşikardır. Bu nedenle Bilişim Eğitim Merkezi Konyamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA