• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bilal Erdoğandan iki gazeteye suç duyurusu
17 Mart 2014 Pazartesi 22:32

Bilal Erdoğan'dan iki gazeteye suç duyurusu

Avukat Ahmet Özel, müvekkili Bilal Erdoğan hakkında bugün iki gazetede çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulunarak suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Avukat Ahmet Özel, müvekkili Bilal Erdoğanhakkında bugün iki gazetede çıkan haberlere ilişkin, ''Müvekkilim hakkında yapılan haber tamamen asılsızdır, yalandır ve hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Müvekkilim Bilal Erdoğan, gazetelerde iddia edilen yerden hiçbir zamanherhangi bir daire almamıştır'' dedi.

"İDDİA EDİLEN YERDE HİÇBİR ZAMAN HERHANGİ BİR DAİRE ALMAMIŞTIR"

Avukat Özel, söz konusu haberlerle müvekkiline karşı ağır bir hakarette bulunulduğunu vurgulayarak ''Müvekkilim Bilal Erdoğan, gazetelerde iddia edilen yerden hiçbir zaman herhangi bir daire almamıştır. Daire aldığı iddia edilen avukat ile herhangi bir vekalet ya da özel bir ilişkisi de bulunmamaktadır. Müvekkilim hakkında yapılan haber tamamen asılsızdır, yalandır ve hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır'' ifadelerini kullandı.

"PSİKOLOJİK SAVAŞIN AHLAK DIŞI BİR ÜRÜNÜDÜR"

Müvekkilinin ''hayal mahsulü'' iddialarla kamuoyu önünde zorda bırakılmak istendiği ve soyut ifadelerle kamuoyunun husumetine maruz bırakılmaya çalışıldığını belirten Özel, ''İsmi geçen gazetelerdeki bu satırlar, bir durum ya da olay anlatımında çok, çamur atmak maksadıyla kaleme alınmıştır. Siyasi iktidara karşı yürütülen kirli savaşta her yolu meşru sayan tetikçilikte birbiriyle yarışan bu gazetelerin söz konusu iddiaları, yürüttükleri psikolojik savaşın ahlak dışı bir ürünüdür. Montaj ve sahte ses kayıtlarını toplum nazarında sanki gerçekmiş gibi algılama çabalarında başvurdukları yeni bir yöntem de bu iddialar olmuştur. Hukuk, basın ahlakı ve vicdanı ayaklar altına alan bu çirkin iftiraların hedefi herkesçe malumdur. Müvekkilime karşı yayınlanan bu kin ve nefret yazısının arka planındaki kirli düşünceleri ve hesapları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.'' dedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İddialarla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını, söz konusu gazetelere tekzip gönderildiğini ve tazminat davaları açıldığını aktaran Özel, bu aşamadan sonra da tüm yasal haklarını hızlı, eksiksiz ve etkin bir şekilde kullanacaklarını belirtti.

BUGÜN GAZETESİ HABERİ MANŞETTEN YAYINLAMIŞTI

Bugün Gazetesi'nin bugünkü manşetinde Bilal Erdoğan'la ilgili manşette Şehrizar Konutları'ndan ev aldığı haberi yayınlanmıştı. Başbakan ile oğlu Bilal Erdoğan'ın arasında 17 Aralık'ta geçtiği iddia edilen telefon görüşmesindeki sıfırlanamayan paranın 14,5 milyon lirasıyla evi aldığı belirtilmişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA