• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bezmi Alem Caddesi kamulaştırıldı
13 Ocak 2016 Çarşamba 12:54

Bezmi Alem Caddesi kamulaştırıldı

Karatay Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarıyla Karatay’ın çehresi değişirken imar yolları, parklar ve çevre düzenlemeleri ile de modern bir hale geliyor.

Karatay Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarıyla Karatay’ın çehresi değişirken imar yolları, parklar ve çevre düzenlemeleri ile de modern bir hale geliyor.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'ın her bölgesinde yenileme çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek yeni açılan caddelerle ulaşım bağlantılarının güçlendirilmesi ve alternatif ulaşım aksları oluşturduklarını belirtti.

Yapılan çalışmalar çerçevesinde İstiklal mahallesinde Saraçoğlu caddesi ve Yolboyu caddesini birbirine bağlayan alternatif bir yol açıldığını kaydeden Hançerli, bu yol ile yapılacak Şehir Hastanesi'ne ulaşımını kolaylaştıracağını vurguladı.

İstiklal Mahallesi'nde Öztokacı Sokağın devamı niteliğinde olan, imar planında 25 m genişliğe sahip yeni açılan yolun uzunluğunun 2300 metre olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, Bezmi Alem Caddesi olarak adlandırılan bu yolun Saraçoğlu, İstiklal, Karaaslan Üzümcü ve diğer mahallelerin çevre yolunu kullanmadan yeni yapılacak Şehir Hastanesi'ne ulaşımını kolaylaştıracağını ifade ederek, kamulaştırması tamamlanan Bezmi Alem Caddesi'nin bazı kısımlarının asfalt ve altyapısının tamamlandığını diğer kısımlarının ise stabilize yapılarak 2016 yılı asfalt programı kapsamında asfaltlanacağını vurguladı.

 Karatay'da güzel işler yapmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Mehmet Hançerli, Karataylıların beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA